Semra sonuçtan hiç memnun değil

Kahve Dünyası Uygulamadaki Çekirdek Puanlarının Yüklenmemesi

04 Nisan 2024 14:35

Merhabalar,
02.04.2024 tarihinde Levent Çarşı mağazasından toplamda 14.270 TL tutarında alışveriş yaptım ve Kahve Dünyası uygulamasından çekirdek kazanımı için kasada QR kodunu okuttum. Ancak işlem sırasında bir sorun yaşandı ve satıcı A**** Bey'e işlemin yüklenip yüklenmediğini sorduğumda, bana birazdan yüklemenin yapılacağı bilgisini verdi. Gün içinde kontrol ettiğimde yüklemenin yapılmadığını gördüm ve ertesi gün mağazaya giderek durumu bildirdim. Kendileri, yüklemenin olması gerektiğini, olmadıysa uygulama üzerinden bildirim yapabileceğimi ve hemen yüklemenin yapılacağını ifade ettiler. Bunun üzerine uygulama üzerinden fatura numaramı da içeren bilgilerle bildirimde bulundum. Ancak herhangi bir geri dönüş alamadım. 04.04.2024 tarihinde müşteri hizmetlerini aradığımda, bana 10.000 TL üzerindeki alışverişlerde çekirdek hakkının olmadığı bilgisini verdiler. Bu konuda herhangi bir bilgilendirme yapılmadığını ve mağaza personelinin de bu durumdan haberdar olmadığını dile getirdiğimde, müşteri hizmetleri temsilcisi İ**** Hanım, personelin bu bilgiye sahip olmadığını ve yükleme yapılamayacağını söyledi. Ben de müşteri olarak bu konuda hiçbir bilgim olmadığını, kazanım hakkı olan bir konuda bilgi sahibi olmadan men edildiğimi ve bu durumun doğru olmadığını belirterek çekirdek hakkımı talep ettim. Ayrıca, mağaza personelinin bilgisi dahilinde çekirdek QR kodunu okutan bir müşteriye bu bilginin verilmesi gerektiğini, uygulamadan QR kodu okutan bir müşterinin talebinin çekirdek kazanmak olduğunu ve en kötü ihtimalle QR kodu okuturken bile bir uyarı gelmiyorsa, bu durumun müşterinin sorunu olamayacağını ifade ettim. Hakkım olanın haksız yere ihlal edildiğini düşünüyorum ve siparişime ilişkin çekirdek kazanımım olan tutarın uygulamama yüklenmesini talep ediyorum. Fatura numaram ROE2024000005541'dir.

Ece sonuçtan hiç memnun değil

Kahve Dünyası'nda Kayıp Çekirdek Puan Krizi

03 Nisan 14:16
Pervin sonuçtan hiç memnun değil

Kahve Dünyası Siparişim Günlerdir Teslim Edilmedi Ve Kimse Dönüş Yapmıyor

09 Temmuz 12:05
Günel sonuçtan hiç memnun değil

Kahve Dünyası Uygulamasında Sipariş Görünmüyor Ödeme Alındı Mağduriyet Yaşadım

30 Eylül 12:12
kahve-dunyasi-uygulamasinda-siparis-gorunmuyor-odeme-alindi-magduriyet-yasadim-4.jpg
kahve-dunyasi-uygulamasinda-siparis-gorunmuyor-odeme-alindi-magduriyet-yasadim-3.jpg
kahve-dunyasi-uygulamasinda-siparis-gorunmuyor-odeme-alindi-magduriyet-yasadim-2.jpg
Meriç sonuçtan hiç memnun değil

15 Aralık 2023 11:16
TrustBuy Güven Skoru