Turgay sonuçtan hiç memnun değil

Kablo TV Uzun Süredir Çözümlenmeyen Problem H. K

12 Temmuz 2024 20:03

Çözümlenemeyen çok basit problemimiz ise i-kutu özelliği olan durdur izle seçeneğinin TV8 ve Kanal D kanalında çalışmamasıdır. Yaklaşık iki aylık süre içinde kurumun sorunların çözümüyle ilgili olan departmanına kayıt açtırmamıza rağmen ne yazık ki problem çözülmedi. İnternet üzerinden TV yayını yapan birçok alternatif kurumlar bile bu özelliği 24 saatte kadar gerçekleştirirken sektörün öncü kurumu olan TÜRKSAT Kablo'nun bu özelliği iki saatte kadar verebilmesi, onun da düzgün çalışmaması gerçekten üzücü.

13 Temmuz 2024 09:08 (Şikayetten 13 saat sonra)
14 Temmuz 2024 12:11

İki ay oldu çözülmedi

14 Temmuz 2024 12:14

Ayrıca aynı yazılı metin ile mail atılıyor. Artık bu problemin çözümlenmesini rica ediyorum. Çözüm üretilemeyecek ise aboneliğimin bu sebepten dolayı iptal sürecini başlatacağım.

15 Temmuz 2024 10:00
15 Temmuz 2024 18:39

Merhaba, Bugün yönlendirdiğiniz servis yetkilisi geldi ve bir kez daha yaşadığımız problemi gelen servis yetkilisine anlattık. Sorunun merkezi sistem hatası olduğunu belirterek kayıt açacağını belirtti. Ben zaten iki aydır konu ile ilgili sistem hatası olduğunu belirten bir çok kayıt açmama rağmen çözümlenmeyen bu sorun gelen yetkili arkadaşın kayıt açması ile düzelecek mi göreceğiz. Ancak bu seferde düzelmese ise sözleşme taahhütname iptali için manevi ve maddi olarak Tüketici Mahkemesi'ne dav açacağım. Saygılarımla

15 Temmuz 2024 19:03
Kablo TV Uzun Süredir Çözümlenmeyen Problem H. K
kablo-tv-uzun-suredir-cozumlenmeyen-problem-h-k-1.jpg

Merhaba, Bugün yönlendirdiğiniz servis yetkilisi geldi ve bir kez daha yaşadığımız problemi gelen servis yetkilisine anlattık. Sorunun merkezi sistem hatası olduğunu belirterek kayıt açacağını belirtti. Ben zaten iki aydır konu ile ilgili sistem hatası olduğunu belirten bir çok kayıt açmama rağmen çözümlenmeyen bu sorun gelen yetkili arkadaşın kayıt açması ile düzelecek mi göreceğiz. Reklamını yaptığınız ama çalışmayan özelliğinizin reklamı ektedir. Ancak bu seferde düzelmese ise sözleşme taahhütname iptali için manevi ve maddi olarak Tüketici Mahkemesi'ne dava açacağım. Saygılarımla

Hasan sonuçtan hiç memnun değil

01 Eylül 2024 13:45

Gökhan
08 Ocak 2025 12:29

25 Kasım 2023 12:41
Güzel sonuçtan hiç memnun değil

Güzel
01 Şubat 2025 15:08