05 Temmuz 2024 19:22

Kaan 230 Çapa Makinesi aldım BİM'den. Mart ayında aldım, makinenin arkadaki toprağa saplanan aparatı yoktu, eksik parça vardı yani. BİM'i aradım, adresimi aldılar, gönderilecek dediler ama göndermediler. Ben denemek için çalıştırdım, biraz o şekilde denedim, şanzımandan yağ kaçırdı ilk seferde. Sonra garantiye verdim, 2 hafta sonra aldım. Makineyi kullandım, yine aynı yerden yağ kaçırıyor. Basmacıoğlu fabrikasıyla iletişime geçtim, yağ kaçıran ve eksik çıkan parçayı göndereceklerini söylediler. 4 ay geçti. Sürekli yazıyorum, bir sonuca varamadım. Ben peyzajcıyım, bu 4 aylık süreçte sürekli makine kiralamak zorunda kaldım. Bu makineye verdiğim para kadar başka makinelere kira bedeli ödedim. Mağdurum, ya makinelerini iade almalarını istiyorum. Bir daha da Kaan marka bir şey almam.

Çapa Makinesi Yağ Kaçırma Sorunu ve İletişim Problemleri

Göktuna
08 Nisan 13:46
Furkan sonuçtan hiç memnun değil

Yetkili Serviste Haksız Ücret Ve Garanti Dışı İşlem Mağduriyeti

25 Nisan 08:46
Ömer sonuçtan çok memnun

Kaan Çapa Satın Alınan Çapa Makinesinin Çalışmama Sorunu Ve Yetkili Servis İlgisizliği

18 Nisan 2024 15:25
"Kaan Çapa'ya ve Hasan beye çok teşekkür ediyorum, çok hızlı bir şekilde ilgilenip sorunumu çözdüler, ürünlerinin arkasında sonuna kadar durdular, baştaki olumsuz düşüncelerim değişti tamamen, sorun yaşadığınızda servis çözemese bile üretici sorunu çözüyor, bu markanın ürünlerini alabilirsiniz."
Oktay sonuçtan hiç memnun değil

21 Mart 2024 01:45

24 Temmuz 2024 09:50