Goksufuk sonucu yetersiz buldu

Justatil.com Güvenilmez Bir Firma

25 Aralık 2023 16:55

Tatilleri iptal edip sanıyorum aldığı paraları aylarca işleten bir şirket. Tatiliniz iptal olduğunda size 21 iş günü içinde ödeme yapılacağı söyleniyor 21 günün tamamını da kullanarak o tarihte aldığınız tatilin süresi içinde hem tatiliniz hem de paranız olmadığı için o tarihleriniz yanıyor. Tarafımıza da ödeme yapılmadı yılbaşı planımızın iptal olması bir yana geri ödemeyi yılbaşından sonra ödemeyi taahhüt ediyorlar. Güvenilmez bir firma.

28 Aralık 2023 17:21 (Şikayetten 3 gün sonra)
02 Ocak 2024 17:19

Ödemelerimizi aldık. Tüm yorumlarda yazıldığı gibi şirket ödemeleri tur'u yapamadığınız da size geri iade ediyor. Ancak bu bizim tur'a katılamadığımız için ve ödemelerin anlaşmalarda yer aldığı gibi 21 gün sonra yapılmasından doğan mağduriyetimizi ne yazık ki gidermiyor. Yinede paramızı aldık bu yönden bir sorun yaşanmadı.

Yorumlar (5)

İyi siz paranızı almışsınız. Bizim turda iptal edildi Eylül ayı'nda tura nisan ayında iptal edildi. Neredeyse ağustosa gireceğiz hala ödeme yapılmadı.

Goksufuk

Tahmin ettiğim kadarıyla para yatırıyorsunuz turu iptal edip ödeme yapıyorlar. O süre boyunca paranızı isletiyorlar. Tl verdiyseniz değer kaybeder döviz verdiyseniz geri alırsınız.

Burcu
Burcu

Turu kaç gün önceden iptal ettiler acaba? Benim de katılacağım bir yurt dışı gezi var da 23 nisanda? Teşekkürler

Başka firma dene.

Nursel
Nursel

Aynı şeyler bize de yapıldı. Her gün telefon açarak 2 taksitte paramızı aldık. Turlara da bunlar yüzünden güvenimiz kalmadı. Peşini bırakmadan arayın

Melisa sonuçtan hiç memnun değil

08 Ekim 2024 20:06
Tatil İptali Sonrası Geri Ödeme Sorunu