Julugol Mağduru Oldum

Ülkü
02 Ağustos 2023 12:15

Jul markasından tam 9 parça ürün aldım. Son alışım 27 Temmuz 2023. Ürünü satın alırken alışveriş notu yazdım. Çünkü geçmişte aldığım ürünlerden birkaçı kusurlu veya lekeli gelmişti. Birkaç saat içinde kargoya verildiğini gördüm. Ancak alışımın 4. Gününde halen kargo bildirim ve takip no mesajı gelmedi. Müşteri hizmetlerine yazdım. Markanın sahibinin (sürekli markasının reklamını yaptığı Instagram sayfası) ndan yardım istedim. Markanın cevabı 1 saat sonra geldi. Mazeretleri ürünün lekeli olmasından dolayı tekrar gönderildiği şeklindeydi. Markanın sahibi canan ulugöl, tarafımdan özür dileyip telafi etmek yerine, sayfasından bir sürü hakarete varan yorumlarla cevapladı mesajımı. Ne hadsizliğim ne de edepsizliğim kaldı. Ürünlerin kalitesi son derece kötü olmasına rağmen ben destek olmaya çalışırken, bir de sayısız kötü sözle ceza vermeye çalışmış. Bir daha asla alışveriş yapmayacağım kendisinden. Müşteri memnuniyeti anlayışı olmadığı gibi bir de çirkin üslubuyla beni linç etmeye çalışmış. Müşteri nasıl kaybedilir sorusunun yanıtını davranışlarıyla verdi.

23 Mayıs 2023 15:02
Basic&me Para İadesi Yapmıyor
Berna sonuçtan hiç memnun değil

13 Aralık 2023 22:03
Eyyo Satın Aldığım Ürün Teslim Edilmedi

Ayşe
16 Ocak 2025 18:02
Yanlış Ve Küçük Elbiseler: İade Kabusu
Seher sonuçtan hiç memnun değil

01 Şubat 2024 20:15
Redrum Reverse Bize Belirttiğiniz Süre Zarfı Doldu Ama Hala Kargom Ortada Yok
Rabia sonuçtan hiç memnun değil

13 Temmuz 2024 16:15