Jura Otel / Jolly Tur

27 Ağustos 2024 05:03

25-31 Ağustos 2024'te eşim ve 2 çocuğumla konaklamak üzere, Şubat 2024'te Joly Tur üzerinden rezervasyon yaptım.
Otele gittiğim an giriş için geldiğimi söylediğim halde vale otoparkta yer yok diyerek geri çevirdi, yönlendirmeyip ne yapacağımı da söylemedi. Ben girişte kenara çekme önerisinde bulunup valizlerimi indirmek istedim. Tamam dedi... Buraya kadar ne hoş geldin ne de bir valizlerinize yardımcı olalım diyen yok. Valizlerimi resepsiyona kadar çocuklarımla taşıdım. Tam giriş kaydı yaptıracağım 3 dakika geçti. Aracınızı bulunduğu yerden çekin, oraya park etmek yasak diyen bir görevli ama nereye çekeceğimi söyleyen yok.
Odaya içi pislik içinde bir asansörden çıktık. Tam oda kapısına geldik, yanımızdaki görevli oda kapısının bize verilen kartla değil de klasik bir anahtarla açıldığını fark etti ve gidip anahtar getirdi. Odaya girdik, oda dökülüyor; yerdeki lamine parkeler kabarmış, duvar boyaları alaca bulaca, süpürgelikler sökülmüş, çarşafta sigara izleri, klozet kapağı sapsarı, kapıların yanları yok, iç izolasyon malzemeleri görünüyor, merdivenler pislik içinde... Plaja evet yürüme mesafesi ama plajla otele ait şezlongların arası hiç düzeltilmemiş, yürümesi zor 20 mt, kendimize ait dedikleri plaj alanı ise yan yana 4, denize doğru 6 sıra şezlongdan ibaret, kenara itilmiş bir alan. Yemekhane (özellikle restoran diyemem) zemin katta ağır bir koku var, örtüler pis... Yemekler aç kalmayacak kadar orta-alt seviye ama ortam içinizi karartıyor. Tüm bunlar Joly'nin bu otel yenilenecek diyerek sattığı bir otel ki aylar önce oteli aradığımda onlar da yenileneceğini söylemişti. Maalesef koca bir fiyasko... Rezervasyonu giriş yaptığım gün iptal etmek istedim ama bir günlük kesinti ile iptal edileceğini söyleyen Joly Tur var karşımda. Tabii sözleşmeden doğan bu hakkı kullanıyorlar ama sözleşmede verilen bilgilerin yanlış çıkması, müşterinin mağdur olması durumu yok.

Gülçin
25 Temmuz 2023 16:49

23 Ağustos 2024 15:12
Jolly Tur Rezervasyon Sonrası Müşteri Şikayeti
Kemal sonuçtan hiç memnun değil

29 Temmuz 2024 11:40

09 Temmuz 2024 17:45