Bengi sonuçtan hiç memnun değil

29 Aralık 2023 17:19

Emaar Square AVM'deki Jolly Tur'dan yılbaşı için eşimle beraber Prag Tur'u satın aldık Eylül ayında. Defalarca kez D**** Hanımı vize işlemleri için aradım, yazdım, yanına gittik sürekli geçiştirdi. Seyahatimize 2 hafta kala tur için tarafımıza verdiği sözleşmede rezervasyon numarası kısmının boş olduğunu fark ettik, kendisine sorduğumda ileteceğini, hatırlamadığını söyledi ve iletmedi. Sonra öğrendik ki Jolly Tur kendisiyle sözleşmesini fesih ederek dava açmış D**** denilen şahısa karşı. D**** denen şahıs çektiği postan paralarımızı kendi hesabına aktarıp tur rezervasyonlarını gerçekleştirmemiş ve bizim gibi bir sürü mağdur insan var şu an. Tura gidememekle beraber paramız tarafımıza iade olmadı, yaklaşık 1200 euro bir ödeme yaptık ve paramız uçtu gitti. D**** denilen şahıs bizi mağdur etti ve bu şahısa ulaşamıyoruz, kendisinin yurt dışına kaçtığı bilgileri ortalıkta dolaşıyor. Ek olarak Nisan ayında Cruze gemi turu için de 20. Ooo tl havale kapora yolladık kendisine, kapora olmadan oda ayıramadığını söylediği için. Toplamda 60 bin tl kendisine ödeme yaptık ancak kendisi paralarımızı aldı ve ortalıktan kayboldu. Jolly Tur nasıl olur da acentelerini denetlemez? Nasıl olur da bu tarz şahısları acentelerinin başına koyar? O kadar insan mağduruz ki bu mağduriyetlerin en kısa sürede giderilmesini rica ediyorum, ben de diğer herkes gibi Cumhuriyet Başsavcılığına başvurup ayrıca karakola giderek bu kadın hakkında şikayetçi olacağım. CİMER ve TÜRSAB'a da başvuracağım ayrıca. Jolly Tur mağduriyetimizi bir an önce gidermeli, bundan sonra gitmeyi bırak çevremdeki herkese yaşadığım durumu anlatacağım, kimse Jolly Tur'a gitmesin! Bu arada bu kadın 10 seneyi aşkın Jolly markasında çalışıyor ve yaklaşık 2 senedir insanların parasını bu şekilde alıp kendi hesabına aktarıyormuş, Jolly'nin bundan geçtiğimiz ay haberi oluyor gerçekten inanılır gibi değil. Paramı bana en kısa sürede geri verin.

profile profile profile

İsmail
İsmail

Benzer hikayeler galiba halen devam ediyor. https://www.sikayetvar.com/marele-turizm

14 Aralık 2023 15:12

Dussa Turizm Jolly Tur Mağduru