Jolly Tur  Elegant İtalya Turu Çok Kötü

20 Ekim 2023 15:28

Elegant İtalya turu tam bir fiyasko. Şu anda turun son günündeyiz tek isteğim eve dönmek. Sürekli tur otobüsüyle yoldayız, görülecek yerlerde 30 dakika maksimum vakit geçirebiliyoruz. Hiçbir şey göremedik. Sadece günde minimum 6 saat otobüsle yol gidiyoruz. 6 günde üçüncü kez şoför değişti. Şoförler çok kötü araba kullanıyor ve çok kabalar. Valizleri bagaja yerleştirmeye bile yardım edilmiyor, mola alanlarında zorla otobüsten bağırarak indiriyorlar.

Şoförler İngilizce bilmiyor, rehberden bir şey anlatması istense benim anlaşmam bu kadar benzeri bir cevap geliyor. Tatile mi geldik insanlardan laf işitmeye mi anlamadım. Otellerde 2. Sınıf vatandaş muamelesi görüyoruz. Bu turla gelenler olarak. İtalyan müşterilere ayrı bize ayrı kahvaltı servis ediliyor. Kahvaltı denirse.

Yere düşen domatesler tabağa konuyor, bayat kekler servis ediliyor. Beklentimiz çok düşük gelmemize rağmen bir haftadır mülteci gibi muamele görüyoruz. Kişi başı yaklaşık 700 euro ödedik, bu ücretin karşılığı bu olamaz. Başka nereye şikayet etmemiz gerekiyorsa edeceğiz.

Esma sonuçtan hiç memnun değil

09 Temmuz 2023 11:47

Jolly Tur Elegant İtalya Turu Hayal Kırıklığı Ve Sorunlar

17 Ağustos 2024 17:53

04 Aralık 2023 10:42
Melis sonuçtan hiç memnun değil

Joly Tur İle Hayal Kırıklığına Uğratan Tatil

05 Nisan 2025 09:34