Çağrı
20 Kasım 2024 14:04

Merhaba, 30/03/2024 tarihinde İspanya Elegant turunu satın aldım ve turu alırken THY gidiş dönüş olmak şartıyla diğer turlardan daha pahalı olmasına rağmen ücret ödeyerek bu turu seçtim. Özellikle THY olduğu için! Lakin tur başlangıç tarihine 1.5 gün kala aranarak tur programının değiştiği, uçak firmasının değiştiği, tura başlangıç şehrinin ve bitiş şehrinin değiştiğini gördük. Tüm hazırlıklar yapıldığı için (vize, planlamalar, izinler) tura katılmak zorunda kaldık. Turun başlangıç şehri Madrid iken Sevilla yapılmış ve biz Sevilla'ya 09/11/2024 tarihinde uçtuk. Sevilla'ya iner inmez otobüs ile Madrid'e gittik, yaklaşık mola ile altı buçuk, yedi saatlik yolculuk yaptık ve bu nedenden Madrid gezimiz çok ama çok kısa sürdü. Turun yedi gün olarak satılmasına rağmen birinci günü yolda geçmiştir ve şu an için altı gün olmuştur. Turun bundan sonraki işleyişinde bir problem olmamıştır. Sadece son günümüz Barcelona'dan İstanbul iken o da değişikliğe uğrayıp Madrid yapılmıştır. Bu sebepten de Barcelona gezimiz 1.5 saat sürmüştür ve molalarla birlikte 8 saat bir yolculuk daha yapmak için Barcelona'dan Madrid'e otobüs ile gitmiş bulunduk. Bu sebepten 7 günlük adı altında satılan turumuz 5 güne düşmüştür ve ekstra 13 saat otobüs yolculuğu yaptırılmıştır. Ama bizim bundan dolayı tek şikayetimiz, turu düzenleyen kişilerin en azından o ülkeye bir kere giderse böyle aksaklıklar olmaz; lakin İspanya'ya giden bir kişi böyle bir tur yazmaz.

Gelelim asıl şikayet ve talebimize: Biz bu turu alırken daha önce Pegasus firmasıyla yaşadığımız birçok kötü anıdan dolayı bu satılan turu özellikle THY firması olduğu için, diğer turlara göre pahalı olmasına rağmen seçtik. Hal böyleyken tur uçak firması 1.5 gün kala değişti ve bunun karşılığında 100 euro ödeme yapıldı, 6 ay önceki kurdan. Biz Pegasus ve THY firmaları arasındaki fiyat farkının 100 euro olmadığının farkındayız ve aradaki gerçek tutarı talep ediyorum. Bu tur biletleri önceden alınıyorsa iptal edilmemesi gerekiyor. Burada hem hukuki hem de ahlaki olarak etik dışı bir durum var, arada ciddi fiyat farkı var. Hem firma hem başlangıç ve dönüş yerleri özellikle ucuz olsun diye seçilmiş. Bu hukuki olmayan durumun telafi edilmesini istiyoruz. Sizden gelecek karşı bildirime göre pozisyon alacağız. Size o gün iki firma arasındaki bilet fiyat farkının görsellerini gönderiyorum. Saygılar, sevgiler.

15 Ocak 2024 13:51
Seçkin sonuçtan hiç memnun değil

Seçkin
31 Mart 2024 12:38
Beste sonuçtan hiç memnun değil

18 Haziran 2025 20:56

Hayallerimizi Yıkan Jolly Tur Deneyimi