Abdulkerim sonuçtan hiç memnun değil

Jeep Renegade Kronik Kapı Sesleri

21 Mart 2023 10:34

14.01.2021 tarihinde 0 km Jeep Renegade Limited marka aracı aldık. Birkaç ay sonra ön kapılarından araç esnerken ses gelmeye başladı. Serviste kontrolleri yapıldı az bir zaman sonra bu sefer ön sağ kapıdan ses gelmeye başladı, servise yine gittiğimizde kapının fitillerine sprey sıkıldı ve sıcak soğuk uygulaması yapıldı dendi tabii ki bu saçma uygulama ile ses kesilmedi. Servise tekrar gittiğimizde Jeep merkezle görüşüp fitilleri değişmeye karar verdiler. Bu fitil değişikliği de fayda vermedi son servis görüşmemizde merkezi aramam gerektiğini söylediler. Jeep Müşteri Hizmetlerini aradığımda ise kaba bir üslupla bu sorunun aracın gidişine engel olmadığını ve Jeep Renegade modellerinde bu sorunun hep olduğunu söylediler. Kısacası aracım yolda her dönüşte., her esnemede, her kasisten geçtiğinde çok rahatsız edici kapı gıcırtı sesini duymak zorundaymışım.

21 Mart 2023 10:44 (Şikayetten 10 dakika sonra)
24 Mart 2023 10:19

Daha önce birçok kez irtibata geçtik ama sonuçta değişen bir şey olmadı. Servis bu arızanın kronik olduğunu ve düzelmeyeceğini söyledi. Benim amacım bundan sonra bu duruma kimsenin düşmemesi ve Jeep Renegade araçlarının kronik hastalığının bulunduğunu insanların öğrenip ona göre satın almaya karar vermesi.

Tuğrul
Tuğrul

Bunları okuyarak sanırım vazgeçeceğim Jeep almaktan. Çözüm de yok görünüyor.

Jeep Renegade Kapı Deri Döşemelerinde Üretim Kaynaklı Sorun Ve Destek Talebi

Nurettin