Semih sonuçtan çok memnun

JBL Tune Flex - Ses O Kadar Düşük Ki Dış Sesler Müziği Bastırıyor

19 Haziran 2023 16:06
Semih'in Teşekkür Mesajı
“Aztek Teknolojiden bir hanımefendi aradı, kulaklığın ses performansı ile ilgili bazı Ekolayzer ayarları önerdi, biraz kurcaladıktan sonra sesi istediğim seviyeye çıkarabildim. Kendisine çok teşekkür ederim.”

JBL Tune Flex kulak içi kulaklık aldım 1 ay olmadı daha ve 1800 TL gibi uçuk bir fiyata. Fakat daha ilk deneyişimde ürünün sesinin 300 TL'lik kulaklıklardan bile daha kısık olduğunu fark ettim. Ürünün JBL Headphones adlı mobil uygulamasını indirip ayarlarına girdim fakat sesi arttırmak için bir çözüm yok. Gerçek anlamda 300 TL'ye aldığım ucuz kulak içi kulaklık bile %30 daha yüksek ses ile çalışıyor. Bu Tune Flex'te ise dışarıyı duyabiliyorum o derece ses performansı kötü, yani çoğu zaman dışarıdaki rüzgar sesini, insanların yanımdan geçerken ki konuşmalarını bile duyunca çıkarıyorum kulaklığı nasıl olsa dinlediğim müzikten bir şey anlamıyorum diye. Kendilerini aradım (0850 255 06 20), belki ses kısıklığı ile ilgili bir tüyo/ayar önerirler diye ama müşteri temsilcisine bağlanamadım, sürekli aldığınız mağazaya götürüp teknik servise götürebilirsiniz deyip duran bir sesli yanıt var. İyi de benim kulaklığım bozuk değil, daha ilk dakikada sesi çok az, ben bunun normal olup olmadığını merak ediyorum. 6 kat daha pahalı olup 6 kat pahalı olduğu üründen nasıl daha kalitesiz olabiliyor. Onu merak ediyorum.

20 Haziran 2023 11:18 (Şikayetten 19 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Firmamızı ve ürünlerimizi tercih etmiş olduğunuz için teşekkür ederiz. Başvurunuzla ilgili olarak ekibimiz en kısa sürede sizinle iletişime geçecektir. Size memnuniyetle destek olacağız. Saygılarımızla JBL Müşteri Hizmetleri

21 Haziran 2023 15:38

Sena
22 Ağustos 2024 10:42

Hüsna
07 Aralık 2023 09:37
Muhammet sonuçtan hiç memnun değil

JBL Tune Flex Bağlantı Problemi

Muhammet