Onur sonuçtan çok memnun

JBL Reflect Aero Kulaklık Biri Çalışmıyor
20 Mayıs 2024 02:13
Onur'un Teşekkür Mesajı
“Teşekkür ederim”

JBL Reflect Aero kulaklığımın sağ tarafı çalışmıyor, ışığı yanmıyor ve telefon tarafından algılanmıyor. İlk başlarda böyle bir sorun mevcut değildi. Uygulamada mono moddayken sağ kulaklık kullanılamaz şeklinde bir hata mesajı alıyorum. Cihaz herhangi bir darbe almamış ya da suya maruz kalmamıştır. Cihazı resetlememe rağmen sorun devam ediyor. Lütfen yardım edin.

20 Mayıs 2024 09:27 (Şikayetten 7 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Firmamızı ve ürünlerimizi tercih etmiş olduğunuz için teşekkür ederiz. Başvurunuzla ilgili olarak ekibimiz en kısa sürede sizinle iletişime geçecektir. Size memnuniyetle destek olacağız. Saygılarımızla JBL Müşteri Hizmetleri

08 Haziran 2024 20:24

Ürünü gönderdim, yenisi ile değiştirdiler, teşekkür ederim

08 Haziran 2024 20:25

Teşekkür ederim

09 Kasım 2025 20:28

Cihaz arızalı olduğu için yenisini gönderdiler, birkaç ay kullandıktan sonra (çok da nadiren kullanıyorum) sol kulaklıktan az ses gelmeye başladı, arada bir düzeliyor sonra tekrar az ses geliyor. Birkaç gün önce de kutu şarj olmamaya başladı, doğru düzgün çalışmıyor. Bu ürünü tercih ettiğim için bin pişman oldum.

09 Kasım 2025 20:28

Barış sonuçtan çok memnun

JBL Reflect Aero Sağ Kulaklık Şarj Olmuyor Ve Algılanmıyor

Barış
02 Ağustos 2025 14:09
"Şikayet var sitesine yazdığım anda itibaren çok hızlı ve profesyonel bir yaklaşımla karşılaştım. Sıkıntılı ürün olmasına rağmen iyi ki JBL almışım dedim. Teşekkür ederim. Satış sonrası hizmet kalitesinin diğer markalara da örnek olmasını dilerim."
jbl-reflect-aero-sag-kulaklik-sarj-olmuyor-ve-algilanmiyor-1.jpg

JBL Tune Flex Ghost Kulaklığımın Sol Tarafı Çalışmıyor Ve Şarj Almıyor
Erdem sonuçtan memnun

Erdem
16 Ekim 2024 19:23
"Teşekkür ederim sorunumu çok kısa zamanda çözdüler"
JBL Tune Flex Ghost Sol Kulaklık Çalışmıyor

Sude