Meral sonuçtan çok memnun

JBL Kulaklık Çalışmıyor Bağlanmıyor

JBL Kulaklık Çalışmıyor Bağlanmıyor
02 Mayıs 2024 00:51
Meral'ın Teşekkür Mesajı
“Akşam şikayeti yazdım sabah arandım çözüm bulmak adına bana bu kadar hızlı ulaştığınız için teşekkür ederim”

JBL kulaklığımı alalı bir sene oldu. Ürünü Media Markt'tan satın almıştım. Kulaklık, telefona bağlanmıyor. Kulaklığın açılmasında bir sorun yok; beyaz ışık yanıyor. Telefondan da sıfırladım ancak şimdi de kulaklık hiç algılanmıyor; bağlanma listesinde adı bile çıkmıyor. Markanın kaliteli olduğunu düşünerek tercih etmiştim fakat bir senesinde çalışmıyor. Lütfen, sorunun nasıl çözülebileceği konusunda yardım edin.

02 Mayıs 2024 10:57 (Şikayetten 10 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Firmamızı ve ürünlerimizi tercih etmiş olduğunuz için teşekkür ederiz. Başvurunuzla ilgili olarak ekibimiz en kısa sürede sizinle iletişime geçecektir. Size memnuniyetle destek olacağız. Saygılarımızla JBL Müşteri Hizmetleri

02 Mayıs 2024 11:54

Sebiha
20 Mart 2025 18:05
Zeynep sonuçtan çok memnun

Zeynep
24 Eylül 2023 22:59
"Açıkçası bu kadar hızlı bir çözüm beklemiyordum teknik servise verdikten 1 hafta sonra bana ürünün yenisi gönderildi teşekkür ederim"

JBL Kulaklık Açılmıyor Ve Şarj Sorunu

05 Aralık 2024 11:12