JBL Kulaklığın Kulağa Oturmaması

Barış
15 Ekim 2023 19:58

Trendyol üzerinden JBL kulak içi kulaklık C100SI Model kulaklığı aldım ve kulaklık hep kulağımdan düşüyor kulağımda kalmıyor. Hep elimle düzeltmek zorunda kalıyorum. Yolda giderken kulağıma takamıyorum hep düşüyor kulağımda kulaklığı takıyorum kaya kaya düşüyor resmen aldığıma bin pişman oldum

16 Ekim 2023 09:18 (Şikayetten 13 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Firmamızı ve ürünlerimizi tercih etmiş olduğunuz için teşekkür ederiz. Başvurunuzla ilgili olarak ekibimiz en kısa sürede sizinle iletişime geçecektir. Size memnuniyetle destek olacağız. Saygılarımızla JBL Müşteri Hizmetleri

16 Ekim 2023 12:31

Değerli Müşterimiz, Sizi 05*******53 numaralı telefonunuzdan arıyoruz, ancak ulaşamıyoruz. Size yardımcı olabilmemiz için bizi aramanızı rica ederiz. Saygılarımızla JBL Müşteri Hizmetleri

17 Ekim 2023 11:08

18 Ekim 2023 11:05