JBL 760NC Donma Sorunu

Melih'in Teşekkür Mesajı
Çok yardımcı oldular çok teşekkür ederim
Melih
16 Haziran 2024 12:55

JBL 760NC kullanıyorum kulaklığım dondu ve bu sesi çıkartıyor ikinci kez bu sorunu yaşıyorum

19 Haziran 2024 10:04 (Şikayetten 13 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Firmamızı ve ürünlerimizi tercih etmiş olduğunuz için teşekkür ederiz. Başvurunuzla ilgili olarak ekibimiz en kısa sürede sizinle iletişime geçecektir. Size memnuniyetle destek olacağız. Saygılarımızla JBL Müşteri Hizmetleri

19 Haziran 2024 12:34

Değerli Müşterimiz, Sizi telefonunuzdan arıyoruz, ancak ulaşamıyoruz. Size yardımcı olabilmemiz için bizi aramanızı rica ederiz. Ürün ve hizmetlerimizle ilgili her türlü geri bildirimlerinizi iletebilirsiniz. Size memnuniyetle destek olacağız. Saygılarımızla JBL Müşteri Hizmetleri

19 Haziran 2024 15:43

Değerli Müşterimiz, Sizi numaralı telefonunuzdan arıyoruz, ancak ulaşamıyoruz. Size yardımcı olabilmemiz için bizi aramanızı rica ederiz. Ürün ve hizmetlerimizle ilgili her türlü geri bildirimlerinizi iletebilirsiniz. Saygılarımızla JBL Müşteri Hizmetleri

Melih
19 Haziran 2024 18:43

Çok yardımcı oldular çok teşekkür ederim

9 Ekim 2024 15:40

Aynı problemi yasıyorum çözümü nedir?

30 Mart 16:07200

"Şikayetimi yazdıktan 1 saat kadar sonra cevaplandı, ardından hemen şahsımla JBL Türkiye müşteri hizmetleri tarafından iletişime geçildi ve 1 hafta için kulaklığımın pedleri değiştirilmiş şekilde bana teslim edildi. Ürünü yurt dışından almam herhangi bir sorunda çıkartmadı. Verdiğiniz hizmetten dolayı çok teşekkür ederim🙏🙏"

JBL 760NC Kulaklıkta Yüksek Ses Seviyesinde Bass Kaybı Ve Vokal Dengesizliği

23 Ocak 05:26236

Yaklaşık 1 ay önce ikinci el olarak bir adet JBL 760nc kulaklık satın aldım. Kulaklığı kullanmaya başladığımdan beri son...

Tümünü Gör
JBL Kulaklık Bluetooth Kopma Ve Kapanma Hatası