30 Ekim 2024 21:23583

Asla ve asla bu firma ile çalışmayınız, paranızın üzerine konar, küfürler duyar, telefonlar yüzünüze kapanır ve açılmaz... Üzerine bir de aylarca ürününüzü alamazsınız.
Ticari unvanı M*** T****; parayı sürekli bu şahıs hesabına istiyorlar. Utanç sebebi, facia bir eğitimsizler kadrosu.
E*** P**** ben, kendilerini savcılığa verdim. Aynı zamanda tüketici hakem heyetinin de incelemesinde. Yakında hesabını verecekler.

10 Kasım 2024 02:58

Şikayetvar.com’ dan da son durumu mutlaka aylar geçse bile bildireceğim sayın tüketiciler. İyi akşamlar diliyorum, sevgiler. Esra p***

Esra
24 Kasım 2025 20:21

Yeniden merhaba, size aylar geçse de son durumu mutlaka bildireceğimi yazmıştım. Evet öncelikle başvurum akabinde tüketici hakem heyetinden şahsım lehine karar çıktı ve malın üretici tarafından adresime teslim edilmesine karar verildi. Kendini Hasan diye tanıtan fakat aslında firma sahibi M** T** isimli kadının kocası olan T* T** ürünü belirlenen sürede yine göndermedi. Şaşırmadık! Ardından Avukatım icra işlemini başlattı ve ne görelim; dükkan diye bir şey ortada yok. Biz de hanımefendi ve beyefendinin konutu için haciz başvurusunda bulunduk ve onaylattık; hatta aracına da tedbir koydurduk. Ardından beyefendi ürünü icra deposuna koymak ve depo ücretini de lütfen! Ödemek zorunda kaldı. Bu süre zarfında icra memuru, rot araç vb gibi icra süreci sırasında ortaya çıkan masrafları da beyefendi bir güzel ödeyecek. Kendisiyle alacak davam devam ediyor; şu an ürünümü tam 1 buçuk yıl sonra söke söke aldım ve evime yerleştirdim. Bakıp bakıp kendilerini anıyorum. 🤭 😉 Bu arada şaşırdığımız bir gelişmeyi daha paylaşayım; kendini Hasan diye tanıtan T** Bey meğer bir avukatmış! Ve tüm icra dairesi memurları bu aileyi, geçmiş icra işlemlerinden dolayı tanıyor. Yani akıl ve izanın asla kabul etmediği şey şu; bu kimlikteki kişiler yani devletin bir numaralı adalet ve güven timsali vatandaşları, insanları yanıltıyorsa ana haberde gördüğümüz suçlara da şaşırmamalı. Bu şahıslar 20-30 bin için insanları yanıltyor ve bu meblağlar için insanların bu işin peşine düşmeyeceğini sanıyor. Büyük yanılıyor. Ben davamı zevke takip ettim ve gördüm ki senin olan sana geliyor çünkü en ufak kuruşunda helal olmayan para yok benim kazancımın. Ama senin sanmıyorum ki bir helal gelirin olsun sayın T** T**! Sizler yüzünden insanlar iyi niyetlerini, güvenlerini kaybediyor. Allah kötü niyetliden korusun dilerim.

4 Kasım 2024 13:58

Nakliye firmasının kapi teslimi yapmamasından firmamızı mesul tutuyorlar

Eki aç
4 Kasım 2024 11:40

Bu kişi ile itilafimizin olduğu doğrudur. Lakin yanlış aksettirilmektedir. Ürünü hazırlanmıştır Nakliye firmasına teslim edileceği bildirilmesine rağmen, nakliye firmasının kapi teslimi yapmadığını bitirdiğimizde ürünü almayacaklarını kendileri telefon kayıtlarında bildirmişlerdir. Bu kişiler ile mahkeme surecimiz başlamıştır. Kişisel verileri koruma kanunu ihlal etmektesiniz. Banka bilgilerim dahil olmak üzere kişisel verilerimi alenen yayinlamaktasiniz. Avukatlarımız gerekli işlemlere başlamıştır.

Eki aç

Concept Design Olumsuz Alışveriş Deneyimi Ve İletişim Sorunu

16 Mayıs 2025 15:351.181

Bu firmadan yaptığım alışverişten memnun kalmadım. Gerekli yerlere şikayetimi ilettim ve şu anda süreç takip ediliyor. A...