İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi Yeşilyurt Yerleşkesi Hasta Hakkı, İhlali. Yanlış Bilgi Ve Muayene

Süreyya
12 Ocak 2024 04:245.813

10 ocakta KBB poliklinikte 2 saniye içeride kaldım. E- nabızda 3 işlem yapıldığı gözüküyor. Vakitleri yoktu, Elle bile muayene yapılmadı hiçbir alet kullanılmadı. Kulak yıkandı diye işlem yapıldı yazılmış. Gereken işlemi yapın lütfen. Aylarca randevu bekleyip böyle muamele mi göreceğiz.

Haseki Hastanesi'nde Yetersiz Muayene Ve İlgisizlik

Büşra
12 Mart 2025 13:384.834

12 Mart Çarşamba günü saat 11.50'de KBB bölümünde kulağım ağrıdığı için randevum vardı. 12 numaralı poliklinikte doktor ...

1 Destek

Doktor Yerine Hemşire Muayenesi Ve Yetersiz İlgi

Esra
22 Ekim 2025 15:202.509

15 gün önce Gaziosmanpaşa Eğitim ve Araştırma Hastanesi KBB polikliniğinden E**** İ**** adına randevu aldım ve bugün ran...

İzmir Katip Çelebi Hastanesi Sekreterlerin Tavrı Çok Kötü!

İzmir KatipÇelebi Hastanesi Sekreterlerin Tavrı Çok Kötü!

Özgül
İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Atatürk Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Yeşilyurt Yerleşkesi Mağduru!

İzmir KatipÇelebi Üniversitesi Atatürk Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Yeşilyurt Yerleşkesi Mağduru!

Halil

Öne ÇıkanKonular