İzmir Büyükşehir Belediyesi İzmirim Kart Uygulama Yıllardır Düzgün Çalışmıyor, Bıktık!

19 Ağustos 2024 19:17

İzmirim kart otomasyon uygulama sorunu. Yıllardır kullanırım, hiçbir zaman olması gerektiği gibi hizmet veremeyen, saçma  krizlere sokan bir uygulamadır. Nedendir bilmem, çok basit şeyleri bile yapamayan, insan aklıyla dalga geçen bir sistem.

Diğer şehirlerde de kullanırım, gayet başarılı ve sorunsuz olan otomasyonlar neden İzmir'de sorun çıkarıyor? İnternet sitesinde İzmirim kart adresinde hesabım doğrulanmış görünüyor. Dijital kart başvurusu yapmak istediğimde uygulamaya yönlendirmekte fakat uygulama hesabımı onaylamıyor.

Siliyorum olmuyor. Yeni hesap açıyorum olmuyor. Farklı hesap açıyorum, hesabım silinmemiş, kendi telefon numaramı kullanamıyorum. İzmir Büyükşehir Belediyesi, Allah rızası için bir işi düzgün yapamayacak mısınız?

Sene 2024, 21. Yüzyılın çeyreğini bitirdik, millet koloni kurdu. Uzaya yerleşiyor, biz henüz otomasyon kullanamıyoruz. Bunu bize reva gören sisteme yazıklar olsun. Belediye olarak asla yeterli hizmet sağlamıyorsunuz.

02 Şubat 2024 00:33

07 Mayıs 2024 08:14

İzmirim Kart Kaybederseniz İçinde Bakiyeyi Unutun.

23 Ağustos 2024 09:56
İzmirim Kart Kaybederseniz İçinde Bakiyeyi Unutun.
Pınar sonuçtan hiç memnun değil

28 Temmuz 2025 13:07

16 Kasım 2023 22:24