İtimat Marka Fırında Can Güvenliği Sorunu, Patlayan Bomba

İtimat Marka Fırında Can Güvenliği Sorunu, Patlayan Bomba
28 Haziran 2023 18:02

İtimat marka mini fırın üretim hataları tüketici can güvenliği sorunu. Lüleburgaz Evdiz mağazasından 24.04 2023 tarihinde ailemin hediye olarak aldığı fırını bayram ziyaretinde beraber çalıştırıp ağız tadı ile bir kek yapmak istedim. Yaşadığım sorunları sıra ile yazıyorum. Keki 180 derecede fırını birkaç derece ısıttıktan sonra fırına koydum.

1 dakika dolmadan kek yandı. Çünkü tasarım olarak kek kabı ile ızgara teli arasındaki mesafe doğru rafi kullansanız bile yeterli değil. Altüst ısıtma birlikte kullanılabilir değil bu durumda. Teknoloji çağında fırının başında beklemek çağ dışı vakit kaybı. Sorun çözülebilir bir sorun değildir.

Üretim dizayn hatası bitmedi devam ediyorum fırından küt diye bir ses geldi, eyvah dedim. Izgara teli içerisinde kek varken düştü. İyi niyetle acaba kontrol etmedim mi diye düşündüğüm prizden çekip rafi taktim, o da ne fırının dışı içinden daha sıcak. Buna onay veren kurumdan da şikayetçiyim.

3. İki kez ızgara teli değiştirdikten yüreğim ağzıma geldikten sonra patt diye bir ses geldi, fırın patladı içinden ateşler çıkmaya başladı. Mağaza ile irtibata geçsem bile bu teknik sorunlar çözülemez, olay ürkütücü korkutucu tüketiciler için tehlikelidir. Olayı Hakem Heyeti'ne ve Tüketici Mahkemesi'ne götürüyorum.

06 Eylül 2023 10:46
İtimat Ev Aletleri İtimat Tam Boy Fırın Çalışmıyor

07 Mart 2024 15:24
Termikel Kusurlu Midi Fırın Şikayeti
Gülderen sonuçtan hiç memnun değil

Gülderen
19 Ağustos 2024 16:02
Emine sonuçtan hiç memnun değil

Çetintaş Midi Fırın, Bomba Gibi Patladı.

03 Haziran 2024 17:27
Çetintaş Midi Fırın, Bomba Gibi Patladı.
cetintas-midi-firin-bomba-gibi-patladi-2.pdf