23 Aralık 2024 16:512.840

1 yıl önce İstikbal MASKO mağazasından Lena koltuk takımı aldım. Kazayağı desenli olan koltuğunda zamanla sarımsı lekeler oluştu. İki kere servis kaydı oluşturdum, ikisinde de kullanıcı hatası dendi. Ürünü pazarlarken temizliğinin çok kolay olduğu söylendi. Gerçekten de koltuğu bir kere sildiğinizde bir daha silmenize gerek kalmıyor çünkü çöp oluyor. İstikbal mağazalarının önünden geçmeyin derim. Kullanıcı tavsiyesi.

23 Aralık 2024 16:55 (Şikayetten 3 dakika sonra)

24 Aralık 2024 09:34

Sayın İlgili, Tüketicimizin bildirmiş olduğu iletişim numaralarından ulaşılamamıştır. Konu hakkında iletişim hattımızı aradığı taktirde gerekli bilgi aktarımı yapılacaktır. Saygılarımızla İstikbal A.Ş. Müşteri Hizmetleri

24 Aralık 2024 13:28

Hala kullanıcı hatası olduğunu vurguluyorlar bende bir kullanıcı olarak kimseye tavsiye etmiyorum

İlker
İlker
13 Haziran 2025 13:37

Vallahi alacaktık almaktan vazgeçtik size geçmiş olsun Uyarı içinde teşekkür ederiz

Koltuk Renk Değişimi Ve Yanıltıcı Temizlik Vaadi

Hatice
Hatice
İstikbal
31 Aralık 2024 13:472.609

Kadirli Yükseller mağazasından Lena koltuk takımı aldım. Kazayağı desenli olan koltukta zamanla sarımsı lekeler oluştu v...

Koltuk Renk Değişimi Ve Yanıltıcı Temizlik Vaadi

İstikbal Servisi Ürünü Daha Beter Etti

İstikbal
18 Eylül 2024 11:295.115

İstikbal MASKO Gürsan ticaretten Lena köşe takımı aldım. Ürün geldiğinde iki adet suntası kırık olduğu için, mağaza ürün...

1 Yorum

Tümünü Gör
İstikbal Koltuk Takımında Potluk

İstikbal KoltukTakımında Potluk

İmran
İstikbal Oturma Grubu Dikiş Kısımlarında Açılma Oldu!

İstikbal Oturma GrubuDikiş Kısımlarında Açılma Oldu!

Jiyan
İstikbal Mitra Kumaş Sıkıntısı!

İstikbal Mitra KumaşSıkıntısı!

Ferhat
İstikbal Çökme Meydana Geldi Atölyeye Götürüldü Değişen Bir Şey Olmadı İki Hafta!

İstikbal ÇökmeMeydana Geldi Atölyeye Götürüldü Değişen Bir Şey Olmadı İki Hafta!

Sumeyra
İstikbal  Koltuk Takımı Şikayeti!

İstikbal  KoltukTakımı Şikayeti!

Neslihan
İstikbal Hani Müşteri Memnuniyeti?

İstikbal Hani MüşteriMemnuniyeti?

Nuran