Erhan sonuçtan hiç memnun değil

İstikbal Bazanın Ayakları Dayanıklılık Sorunu Yaşıyor

İstikbal Bazanın Ayakları Dayanıklılık Sorunu Yaşıyor
24 Kasım 2024 22:46

İstikbal'den 0006263064 numaralı sipariş ile satın aldığım bazanın ayakları yatağın doğal yükünü taşıma mukavemetine sahip değil. İstikbal kusurlu ürününü destekleyemiyor. Servisler parça yeterli çözüm sağlayamıyor. Servisler gelmeden önce malzeme tedarik etmeyip zaman kaybına neden oluyorlar.

19.11.2024 te 1 ayağın eğik durumda olduğunu fark ettim ve satın aldığım mağazaya üründen caymak istediğimi belirttim. Bu ürün grubunda cayma olamayacağını ve servis verebileceklerini belirttiler. İstikbal merkez müşteri hizmetleri ile de görüştükten sonra, servis yetkilisi geleceğiz diye aradı, sorun nedir dedi. Ayaklardaki problemi anlattım. Gelmekten vazgeçti, ayak siparişi vereyim öyle geleyim dedi. Birkaç hafta sonra ayak tedarik ettiler ve yeni ayakları takıp gittiler. Sonuç : Ayaklar aynı durumda. Ayaklar resimde görüldüğü gibi yine eğildi. Servis yeni ayak takmak dışında bir çözüme sahip değil. Oysaki sorun ayağın takıldığı yerdeki deformasyon ve mukavemet sorunu. Tekrar servis talep edeceğim, ama aynı durum devam edecek görünüyor. Kalıcı çözüm talep ediyorum.

24 Kasım 2024 22:50 (Şikayetten 3 dakika sonra)

25 Kasım 2024 17:14

Tüketici hizmet birimi ile birden fazla sefer görüştüm, farklı ve somut bir adım atmanızı bekliyorum

26 Kasım 2024 14:53

Takip kolaylığı olması açısından İlgili faturayı ekledim.

26 Kasım 2024 14:54

İletişime geçmediler daha, sadece şikayet sonrası standart bir yazı ile geçiştiriyorlar, arayan ve soran yok. Keza ulaştıklarımızda da çözüm yok.

28 Kasım 2024 14:22

Sayın İlgili Tüketicimize gerekli bilgi aktarımı yapılmıştır. Konuyu bilgilerinize sunarız. Saygılarımızla, istikbal Müşteri Hizmetleri

09 Aralık 2024 10:54

İstikbal yetkilileri tekrar aradı. Servise gün verdiler, o gün evde kaldık, servis aradı malzeme siparişi verip sizi arayacağız dedi. Neden servisinizde malzemeniz hazır olmaz? Aynı senaryo 2. Kez yaşanıyor. Tarih tekerrür ediyor, yine edecek. Çünkü ayaklar eğiliyor, servis x2 uğraştırmakla gelip yeni ayak takıyor, ayaklar yeniden eğiliyor. Çünkü bazanın iskeletinde sorun olabileceğini anlayan bir yetkili henüz yok. Bunu giderecek bir prosedürde yok diye anlıyorum. 3 tekrardan sonra mecburen durumu Tüketici Hakem Heyeti'ne ileteceğim. Bu arada benim aldığım bazadan alanlar şanssız maalesef, servis bunların ayaklarında zaten sorun var ve fabrika yeni üretimde buna çözüm buldu diyor. Soruyorum bunu biliyorsunuz da hatada neden ısrar ediyorsunuz? Bazanın iskeletindeki ayak yuvasına kaynak mı yaparsınız, farklı bir çözümle mi sağlamlaştırırsınız yapın lütfen, neden bana bu kadar zaman kaybettiriyorsunuz?

Sercan sonuçtan hiç memnun değil

12 Ekim 2024 15:48
İstikbal Servis Ve İletişim Sorunları
Sertan sonuçtan hiç memnun değil

06 Mayıs 2024 00:18
Aydinç sonuçtan hiç memnun değil

Aydinç
02 Ekim 2024 19:56
Özgür sonuçtan hiç memnun değil

Özgür
08 Mart 2025 10:50