Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

22 Eylül 2024 15:17

Merhaba, ismim Mehmet Emin M***. 18.03.2024 tarihinde Diyarbakır Bağcılar Mahallesi Urfa Bulvarı Doğum Hastanesi yanı No: 159/K, 21080 Bağlar / Diyarbakır Serka İstikbal Mobilya şubesinden 270.000 TL'ye alışveriş yaptım. Şırnak Cizre'ye ürünlerim getirilecekti. Onlardan alışveriş yapmadan önce kişilere değil İstikbal markasına güvenerek alışveriş yaptık. Bir problemimiz olursa nasıl çözeceksiniz dedim onlara. 'Her yerde şubelerinin olduğunu, Cizre'deki şubeyle görüşürüz hemen hallederiz, biz bir markayız' falan filan dediler. Neyse, ürünlerim geldi. Tek bir işçi getirmişler, tek başına montaj yapacakmış. Zaten birden fazla ürün çizilmiş, kırılmış. Görselleri aşağıda yüklenmiştir. Tek başına nasıl kuracaksın dedim. 'Yaparım, ben 15 yıldır bu işi yapıyorum' dedi. İlk hatayı orada yaptım, izin verecektim, ürünleri geri yollayacaktım. Ben ve 3 arkadaşım adama yardım etmeseydik yapamazdı zaten. Sabah şubeyi aradım, durumu anlattım. Üzgünüz falan filan dediler. Neyse, dedim yemek masasının ucu kırık, çizik dedim. Yemek masasının 2 sandalyesi çizik, kumaşları zarar görmüş dedim. Koltuklarımdan bir tanesinin bir parçası diğerlerinden daha uzun ve sehpaların hepsi çizik dedim. Görüntülerini attım. Özür dileriz, hepsini halledeceğiz dediler. Oylamaya başladılar. En az 10 defa aramam sonucunda sadece sehpalarım değişti. 6 aydır hala diğer ürünlerim için beni oyalıyorlar. Bu marka hep mi böyle yoksa bu şube mi öyle, şikayetimi sizlere iletmek istedim.

22 Eylül 2024 15:20 (Şikayetten 3 dakika sonra)

08 Ekim 2024 15:28

Sayın İlgili, Tüketicimizin bildirmiş olduğu iletişim numaralarından ulaşılamamıştır. Konu hakkında iletişim hattımızı aradığı taktirde gerekli bilgi aktarımı yapılacaktır. Saygılarımızla İstikbal A.Ş. Müşteri Hizmetleri

İstikbal'den Aldığım Mobilyalarda Hasar Ve İlgisizlik

27 Temmuz 00:37
Necat sonuçtan hiç memnun değil

25 Eylül 2024 11:11
İstikbal Mobilya Ürün Pişmanlığı