21 Aralık 2023 16:05

Rize İstanbul Clinic güzellik merkezi şubesi tarafından evime haciz memuru gönderildi. Gerekçe olarak, ilk paketimin son taksitini ödemediğimi beyan ettiler. İlk paketimi bitirip ikinci paketi satın almıştım ve ikinci paketin de ön ödemesini yapmıştım. Daha sonra sağlık sorunlarım nedeniyle ilaç kullanmaya başladığımdan dolayı lazer tedavisine gitmem doktorum tarafından yasaklandı. Ben de sadece ön ödemesini yaptığım paketin iptalini istedim. Şube tarafından bana, seanslara gelmediğim takdirde iptalin gerçekleşeceği sözlü olarak bildirildi. İlk paketimi iki yıl önce bitirmiştim ve aradan iki yıl geçmesine rağmen beni iki gün önce hacze verdiler. Taksidimin kaldığı ile alakalı bana herhangi bir bilgilendirme mesajı dahi gönderilmedi. Eğer taksitlerim bitmemişse, bununla ilgili bana bilgilendirme yapılması gerekiyordu. Şube ile görüştüğümde bir yanlışlık olduğunu ve durumun düzeltileceğini belirttiler. Hatta bana mesaj olarak işlemin geri çekildiğini bile bildirdiler. Ancak beni arayan hukuk bürosunu aradığımda, işlemlerin daha da ilerlediği ve eve gelen haciz memurlarının beni adreste bulamadıkları için dosyama 1800 TL gibi bir ücretin eklendiğini belirtti. Bu durumdan oldukça şikayetçiyim. Haksız yere üzerime haciz konuldu ve banka hesaplarım bloke edildi. Ben şu anda İstanbul'da öğrenciyim ve bu durumun acilen düzeltilmesini talep ediyorum. Şube ile olan WhatsApp görüşmelerimi ek olarak ekledim. Şube numarası: 0545****660

profile profile profile

Yorumlar (6)

Hülya

Bir de geri çekeceğiz ihbarname adresinize gelecek diyorlar ama hiç umurumda değil şikayetimden vazgeçmiycem

İlayda
İlayda

Buse hanım merhaba, Tarafınıza ödeme emri tebligatı gelmeden kesinleşmiş haciz kararı olmadan evinize haciz gelemez. Avukatın sizi arayıp bunu söyleme niyeti sizi korkutup ücreti ödemeye çalıştırmasıdır. UYAP vatandaş portalından dosya sorgulama yapıp adınıza açılmış icra dosyası var mı bakın eğer varsa ödeme emri geldiiyse en yakın icra dairesine gidip borca itiraz dilekçesi verin icra dosyası durdurulur. Sizi arayan avukat bürosunuda yanlış bilgi beyanından, huzur ve sükunetimi bozmaktan şikayet edin.

Elif

Girmediğim seansın parasını ödemek istiyorum diyorum mümkün değil diyorsunuz ne sebeple beni dava ettiniz diyorum bizlik bir şey yok sistem bunu yapıyor diyorsunuz dosyamı almak istiyorum diyorum mümkün değil diyorsunuz kim ne sebeple bizleri hac edebilir diyorum üstlerimi böyle emretti bizlerde mağduruz diyorsunuz 810 liralık para için nasıl bor faiz uygulayıp benden 4 bin lira para istiyorsun diyorum avukatımız sizi arayacaktır diyorsunuz benim avukatınızla bir isim yok benim dosyam yok haczm yok ödeme emrim yok yardımcı olun 810 lirayı ödeyeyim diyorum kabul etmiyorsunuz illa ödeme emri çıkarıp haciz edip daha yüksek mevlalar almak istiyorsunuz bu yaptığınızın ne yapmak istediğiniz ortada vatandaşları İstanbul klinik adi altında mağdur ediyorsunuz.

Elif

Benim adıma dava dosyası ödeme emri haciz hiçbir şey olamamasına rağmen mağdurum Defalarca görüşmeye geldim ve girmediğim uc seansın parasını ödeyerek dosyamı almak istedim sizler ise ödeme emri çıkana kadar bilerek bizlere yaprdimci olmuyor ve bizlerden fazlasıyla para almaya çalışıyorsunuz

Elif

Dosyaları İstanbul klinign sahibinin gelip aldığını ve bizleri bile isteye mağdur etmek istediğini siz mazal klinik çalışanları olarak dile getirdiniz İstanbul clinik adına bizlerj haciz etme icraya verme dava etme sebebinizi anlamış değilim hukuka aykırı bir durum söz konusu girmediğim seansın ücretini ödeyip dosyamı sözleşmemi istememize rağmen reddedip avukatınıza ödeme yapmamızı söylüyorsunuz simdi ise hakkinizi arayabilirsiniz diyorsunuz bu kadar insani bile isteye mağdur etme huzur ve sükunetlerini bozmaya hakkınız yok gerekli mecralara gerekli başvuruları yaparak hakkimizi kesinlikle arayacağız

Hülya

Lütfen gidin şikayetçi olun dilekçenizi yollayın haciz dairesine adalet sarayından ben gerekli tüm işlemleri hallettim bunlar insanı mağdur ediyor Rize İstanbul clinic şubesi adini değiştirerek devrettik diyerek kurtulduklarını sanıyorlar ama öyle olmayacak ne gerekiyorsa sonuna kadar davacıyım bunlardan beni ve ailemin huzur ve sükununu bozdukları için de ayrı bir dava açacağım

Emine sonuçtan hiç memnun değil

İstanbul Clinic Hizmet Kalitesizliği Ve İptal Sürecinde Yaşanan Sorunlar

07 Haziran 2024 17:34
Akgül sonuçtan hiç memnun değil

11 Kasım 2023 18:26