Emine sonuçtan hiç memnun değil

İstanbul Clinic Hizmet Kalitesizliği Ve İptal Sürecinde Yaşanan Sorunlar

07 Haziran 2024 17:34

2022'de ben ve kız kardeşim cilt bakımı için Rize İstanbul Klinik (yeni adıyla Mazal) şubesine gittik. Sözleşme imzaladık ancak ilk seanstan memnun kalmadık. Çünkü telefonlara asla cevap vermiyor ve her bir randevu için saatlerce bekletiyorlardı. Hatta başka bir müşteri lazer epilasyon esnasında yandığını söyledi. Tüm bunlar sonucunda ben ve kardeşim paketi iptal etmek istedik. Yaptırdığımız tek seansın ücretini fazlasıyla ödedik. Diğer seanslar için iptal edildiğine dair bir makbuzu imzalayıp bize verdiler. Fakat devamında sanki bir hizmetten yararlanıyormuşuz gibi taksit ücret mesajları almaya devam ettik. A***** Hanım'a zar zor ulaşıp bu durumu sorduğumuzda bu mesajların kendisine de geldiğini, önemli olmadığını söyledi. 3 gün önce ise evime icra kağıdı göndermişler. Çünkü sözleşmemizi iptal etmeyip bizi oyalamışlar. Utanmadan almadığımız hizmetin parasını istiyorlar. Hemen adliyeye gidip elimdeki evraklarla başvuruda bulundum. Ancak yetkililere sesleniyorum, bu kişilerin güzellik merkezi adı altında farklı işler yaptıklarını düşünüyorum. Bir şey daha eklemek istiyorum, biz o paketi iptal etmek istediğimizde kapıyı kapatıp bizi odaya alıp o dönemde gayet iri yarı olan elemanlarını da yanlarına çağırmaları çok enteresan. Gayet tehditvari bir edaları vardı. Yetkililerin bu konuya bir el atmaları gerekiyor. İsim değiştirmek sütten çıkmış ak kaşık olunduğu anlamına gelmez!

Tuğba
Tuğba

Şu bu durumda ne yaptınız aynı işlem bana. Da uygulanıyor

04 Mart 2025 23:06