İstanbul Clinic/ Rios Güzellik Merkezi Devir Olmuş Bizim Ödeme Yok!

10 Kasım 2023 04:17

Maltepe'deki şubelerine lazer için 3500 TL peşin ödeyerek 12 seanslık bir paket satın aldım. Aldığım 4 seanslık hizmet sonucunda herhangi bir iyileşme gözlemleyemedim. İlk seanslardaki deneme atışlarıyla sonrasının bir alakası yoktu. Ayrıca cilt bakımı için de bir sözleşme yapmaya çalıştılar, ancak lazer işlemi bitmeden başlamayacağımı söyleyerek kabul etmedim. Hiçbir hizmet almadım. Arkadaşımı getirmem konusunda ısrar ettiler ve kampanyalarından bahsettiler. Ne yazık ki bu durum kız arkadaşım için de sorun yarattı. Sizi tavsiye ettiğime pişman oldum. Ödeme yapana kadar gösterdiğiniz ilgi ve alaka, işlem tamamlandıktan sonra tamamen kayboldu. Belki 5 yıl oldu, o dönemin parasının şimdiki değeri nedir? Alamadığım hizmetin bedelinin hemen hesaplanarak iadesini talep ediyorum. Ayrıca hukuki yollara başvuracağım ve avukatlar aracılığıyla peşinizi bırakmayacağım. Yoğun iş temposu nedeniyle daha önce vaktim yoktu, ancak artık sizinle ilgileneceğim. Lütfen 'hizmetimizi alın, gelin' gibi tekliflerde bulunmayın; ödemeyi aldıktan sonra hiç aramadınız. Maltepe'deki şubeniz kapandı, hangi şubeden hizmet alacağımız konusunda bilgilendirilmedik. Bu kabul edilemez bir durum. Eğer bir başkası işletmeyi devraldıysa, ödememi derhal yapmasını istiyorum. Artık bu güzellik merkezi olaylarından tamamen soğudum.

10 Kasım 2023 04:00

29 Ocak 2024 15:39