Yusuf sonuçtan çok memnun

11 Kasım 2024 10:52
Yusuf'un Teşekkür Mesajı
“Teşekkür ederim sorunum çözüldü”

30154302 numaralı sözleşme ile İSKİ bana 3 bin TL borç çıkarmış. Ödemelerimi mobil banka yoluyla düzenli ödedim. 11.07.2024 tarihinde taşındım ve sözleşmemi feshettim. Bana borç çıkarılmış, normalde ödemesem üç fatura sonrası kanuni olarak kesilmesi veya tebligat gelmesi gerekirdi. Herhangi bir tebligat 'borcunuz vardı' diye bir bilgi gelmedi, suyum kesilmedi çünkü düzenli tüm faturalarımı ödedim. Zaten üç bin TL su parası gelemez, ev aylık ortalama 200-300 TL fatura geliyordu. Düzenli ödedim, bu yanlışlığın ivedilikle düzeltilmesini ve taşındığım için abonelik ücretimin hesabıma yatırılmasını arz ederim.

11 Kasım 2024 13:50 (Şikayetten 2 saat sonra)

Değerli vatandaşımız, Başvurunuz 1-63665576228 numarası ile kayıt altına alınmıştır. İletişim bilgilerinize gönderilen güvenlik kodu ile başvurunuzu takip edebilirsiniz.

18 Kasım 2024 17:53

Bir çözüm bulamadinizmi borcum yok borç çıkarmışsınız düzenli ödedim ödemesem zaten iki fatura sonra keserdiniz suyu evi taşıdım borç çıkarmışsınız ucbintl ev bura holding değil ayıp günah ekrem bey başkanım bu konuya el atin CİMER'e de yazacağım ödemelerim belli mobil ödedim

Değerli vatandaşımız, 1-63665576228 numaralı başvurunuz sonuçlanmıştır. Başvurunuzun sonucuna iletişim bilgilerinize gönderilen güvenlik kodu ile ulaşabilirsiniz. Süreçlerimizin iyileştirilmesine katkıda bulunduğunuz için teşekkür eder, sağlıklı günler dileriz.

27 Kasım 2024 17:44

Teşekkür ederim sorunum çözüldü

21 Ağustos 2024 23:41
İSKİ Yanlış Faturalama Yapıyor Bildirim Yapmıyor
İSKİ Yanlış Faturalama Yapıyor Bildirim Yapmıyor

26 Şubat 2025 19:10

11 Eylül 2024 11:48
İSKİ Haddinden Fazla Su Faturası
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

İSKİ Su Faturasında Erken Kesinti Ve Haksız Açma-Kapama Ücreti Mağduriyeti

23 Ekim 2025 15:52