Karanlıkta Kalan Cadde: İBB'nin Işık Problemi!

Karanlıkta Kalan Cadde: İBB'nin Işık Problemi!
05 Kasım 2024 19:26

İBB ışıkları yakmıyor, saat 19.03 ve caddede araba ışıkları dışında başka hiçbir ışık yok, göz gözü görmüyor, insanlar birbirini göremiyor. Bu kadar karanlıkta yürüyüp evime gitmeye çalışıyorum. Küçükçekmece Fevzi Çakmak Caddesi'nde ışıklar yanmıyor. İBB, ışıkları yakmayacaksan o direklerde neden lamba var?! Gelip kaldırımlarla gereksizce uğraşacağınıza lambaları yakın.

05 Kasım 2024 19:09

İBB ışıkları yakmıyor. Akşam saat 19.03 ve ışıklar çalışmıyor karanlıkta evine gidip geliyorum, göz gözü görmüyor insanlar birbirini seçemiyor, o direklerdeki lambaları yakmayacaksanız neden var o direkler?! Küçükçekmece fevziçakmak caddesindeki lambaları yakın. Saçma sapan kaldırım işleriyle ilgileneceğinize lambalarda arıza varsa tamir edin, ben bir kadın olarak evime nasıl gideceğim diye düşünmek zorunda değilim.

Ek
06 Kasım 2024 13:39 (Şikayetten 18 saat sonra)

Değerli vatandaşımız, Başvurunuz 1-63591373882 numarası ile kayıt altına alınmıştır. İletişim bilgilerinize gönderilen güvenlik kodu ile başvurunuzu takip edebilirsiniz.

Değerli vatandaşımız, numaralı başvurunuz sonuçlanmıştır. Başvurunuzun sonucuna iletişim bilgilerinize gönderilen güvenlik kodu ile ulaşabilirsiniz. Süreçlerimizin iyileştirilmesine katkıda bulunduğunuz için teşekkür eder, sağlıklı günler dileriz.

02 Eylül 2023 21:25

17 Eylül 2025 05:30
Ahmet sonuçtan çok memnun

30 Eylül 2024 19:33

23 Mart 2024 22:09
Tolga sonuçtan hiç memnun değil

19 Temmuz 2025 16:48

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kategorileri