İstanbul Büyükşehir Belediyesi Sen Oku Diye

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Sen Oku Diye
26 Eylül 2024 00:32

Sen oku diye başvuru formunda. 18 yaşından büyük ve hiçbir zihinsel engelim olmamasına rağmen vasi belgesi isteyip hata verdiği için başvuru yapamıyorum! Annem ocak ayında vefat etti. Babam 2020 yılında vefat etti. Sistem otomatik olarak ikisinin de bilgilerini giriyor ve yukarıda anne baba vefat ettiyse işaretleyin ibaresi çıkıyor ancak anne babanın vefatını içeren işaretlenecek bir ibare yok formda. Hem öksüz hem yetim hem de engelli bir birey olarak bu yardıma çok ihtiyacım var ve mağdurum. 153 çağrı merkezinde çalışanlar bile 18 yaşından büyük ve zihinsel engeliniz olmadığı için bu hatayı vermemesi gerekiyor diyor ama veriyor. Formu dolduramıyorum, gereğinin yapılmasını istiyorum!

01 Ekim 2024 11:25 (Şikayetten 5 gün sonra)

Değerli vatandaşımız, Başvurunuz ile ilgili süreç devam etmektedir. En kısa sürede dönüş sağlayacağız.

Değerli vatandaşımız, 1-62802903412 numaralı başvurunuz sonuçlanmıştır. Başvurunuzun sonucuna iletişim bilgilerinize gönderilen güvenlik kodu ile giriş yaparak ulaşabilirsiniz. Süreçlerimizin iyileştirilmesine katkıda bulunduğunuz için teşekkür eder, sağlıklı günler dileriz.

Nesrin sonuçtan hiç memnun değil

03 Ekim 2024 19:13
Başvuru Formu Hatası: Vasi Belgesi Engeli