İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şahsi Evinin Önü Olan Ana Caddeye Tümsek Yaptırmak

09 Eylül 2024 00:18

İstanbul ilinin Şile ilçesinin ağva ya bağlı ihsan oğlu köyündeki plansız programsız rastgele kişilerin kendi evlerinin önüne araçları yavaşlatmak için yaptırılan tümsekler araçlara aşırı derecede zarar vermektedir. Defalarca şikayet edildi gelip göstermelik bakıldı ufak bir düzeltme yapıldı o kadar.

Hâlâ araçlar altlarını sürtmektedir. Ben Üsküdar dan yola çıkıyorum çataklı ya gidene kadar bir tek ihsan oğlu köyünde aracımın altı sürtüyor lütfen acilen olayla ilgilenilmesini rica ediyorum. Gerekli çalışma yapılarak gerekli yerlere gerçek tümsekler yapılmasını rica ediyorum. Bu olanların kaldırılması gerekmektedir. Teşekkür ederim

11 Eylül 2024 17:26 (Şikayetten 2 gün sonra)

Değerli vatandaşımız, Başvurunuz 1-62572510783 numarası ile kayıt altına alınmıştır. İletişim bilgilerinize gönderilen güvenlik kodu ile başvurunuzu takip edebilirsiniz.

Değerli vatandaşımız, 1-62572510783 numaralı başvurunuz sonuçlanmıştır. Başvurunuzun sonucuna iletişim bilgilerinize gönderilen güvenlik kodu ile ulaşabilirsiniz. Süreçlerimizin iyileştirilmesine katkıda bulunduğunuz için teşekkür eder, sağlıklı günler dileriz.

Vefaddin sonuçtan çok memnun

16 Ağustos 2024 19:38

20 Aralık 2024 10:11

14 Nisan 2024 18:15

25 Ağustos 2024 13:25
İBB - İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şişli Belediyesi Çöp Konteyneri Hk.
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

05 Ekim 2023 02:52
İBB - İstanbul Büyükşehir Belediyesi Acil Asfalttan Yapılmış Hız Kesici Kasis Talebi

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kategorileri