İstanbul Büyükşehir Belediyesi İspark Sokak Aralarından Park Parası Alıyor

İBB İspark sokak arasında park ücreti alıyor. Erenköy sokak arasında aracımı park ettim yaklaşık yarım saat sonra döndüm cam da fiş gördüm. Bir görevli 70 TL ödemem gerektiğini söyledi burası sokak arası neden diye sordum kaba bir davranış sergiledi bende ödemeyeceğimi söyledim. Nedir bu anlamış değilim sokak kenarına park etmek üstelik yarım saat için 70 TL ayıptır halkını sömürmeniz için mi sizi seçtik.

18 Eylül 2024 11:31

Eksik olduğu için ilave yapacağım park etiğim yer insaat altında bir yerdi fotoğraf çekmediğim için pişman oldum inşaatın altında bir şey olsa zararımı ödeyecekmiydi ben risk aldım ama orası park için uygun bir yer değil

19 Eylül 2024 11:29 (Şikayetten 1 gün sonra)

Değerli vatandaşımız, Başvurunuz 1-62712013748 numarası ile kayıt altına alınmıştır. İletişim bilgilerinize gönderilen güvenlik kodu ile başvurunuzu takip edebilirsiniz.

23 Eylül 2024 14:24

Şikayet i Kadıköy belediyesine ileteli 5 gün oldu hiç gelişme yok gerekli birime iletilmiştir yazıyor sadece

24 Eylül 2024 17:40

Kadıköy Belediyesi yer tespiti bile yanlış verdikleri cevap Erenköy istasyon Caddesi alakasız yer konu kapanmıştır diye cevap geliyor siz bu kafayla devam edin konu benim içinde kapanmıştır CHP de beraberinde

24 Eylül 2024 21:33

Kapatıldı Yorum Sokak araları parklar yıllardır yapılmakta, i. B. B meclis kararıyla geçmiş olup sokak sakinleri ve araç sürücülerinin yer bulmasına sağlamaya yöneliktir. Trafiğin azalmasına için kesin çözümdür. Personel üslup

Değerli vatandaşımız, Başvurunuzla ilgili tarafınıza telefonla süreç hakkında bilgilendirme yapılmıştır. Süreçlerimizin iyileştirilmesine katkıda bulunduğunuz için teşekkür eder, sağlıklı günler dileriz.

İSKİ Otoparkında Engelli İndirimi Uygulanmadı, Personel Davranışı Mağdur Etti

"İstanbul Büyükşehir Belediyesi konu ile ilgili 2 kere arayarak bilgilendirme yaptılar konunun muhatabı olan ilçe belediyeden çözüm adına bir adım atılmadı aranmadım aksine şikayetin ya da sorunun çözümü için ben mi peşlerinden koşmalıyım bilemedim. İstanbul büyükşehir e ilgisi için teşekkür ederim."

Tümünü Gör
İstanbul'da Yaşadığım Sıkıntı

İstanbul'daYaşadığım Sıkıntı

Badır
İstanbul Büyükşehir Belediyesi Beyazıt Ordu Caddesi Kaldırımlardaki Dükkan Vitrinleri

İstanbulBüyükşehir Belediyesi Beyazıt Ordu Caddesi Kaldırımlardaki Dükkan Vitrinleri

İsmail
İstanbul Büyükşehir Belediyesi E5'te Oluşan Çukurun Kapatılması Gerekiyor Acil!

İstanbulBüyükşehir Belediyesi E5'te Oluşan Çukurun Kapatılması Gerekiyor Acil!

Abdüssamed
İstanbul Büyükşehir Belediyesi Yol Çökmesi Arabalara Zarar Veriyor!

İstanbulBüyükşehir Belediyesi Yol Çökmesi Arabalara Zarar Veriyor!

Eda
İstanbul Ayazağa'da Toz Çilesi Bitmiyor!

İstanbulAyazağa'da Toz Çilesi Bitmiyor!

Dilek
İstanbul Büyükşehir Belediyesi Yola Duba Koyup İşgal Etmek!

İstanbulBüyükşehir Belediyesi Yola Duba Koyup İşgal Etmek!

Sedef

Öne ÇıkanKonular