Serdar sonuçtan hiç memnun değil

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Evde Kullanım Yokken Gelen Yüksek Su Faturası

21 Ekim 2024 16:19

Yaklaşık üç yıla yakındır evimde oturmuyorum. Çünkü torunum olduğundan ötürü ve ona baktığımız için evimizde oturamıyoruz. Hal bu halde iken evdeki kullanımlar da nerede ise 0 a yakın veya hiç yok. Örneğin ev elektriği aylık 63 TL veya 80 TL arasında gelir. Su faturası da aylık olarak bir ay 0 TL geliyorsa diğer ay da 13-18 TL arasında gelmektedir. Fakat otomatik ödeme talimatlı olan ev su faturasının 677 TL geldiğini telefona gelen mesajla öğrendim. Akabinde alo 185 i arayarak sıkıntımı söyledim ama sadece kayıt açılacağı ve takip araştırma süresinde bilgi verileceği ifade edildi. Bende şimdi bu faturayı ödemez isem suyum kesilirmi dediğimde süreci takip edin demezlermi?. Telefonda kardeşim benim bundan önceki su faturalarım belli harcamam nerede ise 0, evde olmadığım halde bu su nasıl geliyor diye sormak sorduğumda kesinlikle tatmin edici bir cevap alamadım ve herhalde alamayacağımda. Ey İSKİ Genel Müdürlüğü yaptığınız işlem doğru diyorsanız haklarım bende saklıdır. Ve yaptığınızda hiç şık değildir.
Yapılan bu yanlışın düzeltilmesi ve alo 185 e açtığım itirazın kabul edilerek çözüme kavuşturulmasını istiyorum.

23 Ekim 2024 14:30 (Şikayetten 1 gün sonra)

Değerli vatandaşımız, Başvurunuz 1-63347451680 numarası ile kayıt altına alınmıştır. İletişim bilgilerinize gönderilen güvenlik kodu ile başvurunuzu takip edebilirsiniz.

Değerli vatandaşımız, Başvurunuzla ilgili tarafınıza telefonla süreç hakkında bilgilendirme yapılmıştır. Süreçlerimizin iyileştirilmesine katkıda bulunduğunuz için teşekkür eder, sağlıklı günler dileriz.

03 Eylül 2024 15:13
İstanbul Büyükşehir Belediyesi Su Faturası Çok Geldi

15 Ekim 2024 15:49
Buket sonuçtan hiç memnun değil

Kullanmadığım Suya 5831 TL Borç Çıkarıldı, İtirazım Dikkate Alınmıyor

03 Ekim 2025 12:27