Şaduman sonuçtan hiç memnun değil

21 Eylül 2024 03:01

İBB Mezarlıklar Müdürlüğü
Çatalca Binkılıç Mezarlığında güvenlik sorunu
Eski eşimin vasiyeti üzerine laik mezar yaptırdık ama mezar kapağı kaybolmuş. Başka mezarlarda sulukların kaybolduğunu duydum. Mezarlıkta güvenlik kamerası ve bekçi yok. Önlem alınması için yetkililere duyurulur.
İlk resim mezar bizim yaptırdığımız.
İkinci resim kaybolan mezar.

23 Eylül 2024 10:16
İstanbul Büyükşehir Belediyesi Çatalca Binkılıç Mezarlığında Güvenlik Sorunu
istanbul-buyuksehir-belediyesi-catalca-binkilic-mezarliginda-guvenlik-sorunu-1.jpg

İlk mezar bizim yaptırmış olduğumuz İkinci mezar Şu anki durumu Yetkililere duyurulur Güvenlik kamerası yok Bekçi yok önlem alınmasını talep ediyorum İBB mezarlıklar müdürlüğü Lütfen

23 Eylül 2024 14:46 (Şikayetten 2 gün sonra)

Değerli vatandaşımız, Başvurunuz 1-62781005590 numarası ile kayıt altına alınmıştır. İletişim bilgilerinize gönderilen güvenlik kodu ile başvurunuzu takip edebilirsiniz.

Değerli vatandaşımız, numaralı başvurunuz sonuçlanmıştır. Başvurunuzun sonucuna iletişim bilgilerinize gönderilen güvenlik kodu ile ulaşabilirsiniz. Süreçlerimizin iyileştirilmesine katkıda bulunduğunuz için teşekkür eder, sağlıklı günler dileriz.

01 Ekim 2024 15:13
İstanbul Büyükşehir Belediyesi Çatalca Binkılıç Mezarlığında Güvenlik Sorunu

İBB İstanbul büyük şehir belediye başkanlığı mezarlıklar müdürlüğüne yazmak olduğum Çatalca binkılıç Mahallesi mezarlığındaki güvenlik sorunlarımız dı mezarlardaki taşların sulukları çalınması sonucunda ki mağduriyetimizi dile getirmek ti Ben çalınan laik mezar kapağının veya suluk ların bulunması için değil Başka mezarların zarar görmemesi korunup kollanması bir önlem alınması için di Mezarlıklarda ne bir bekçi ne de bir güvenlik kamerası yok Gelen cevapta Çatalca binkılıç mahalle olması sebebiyle iptal edilmiş ancak İstanbul Çatalca ilçesinin mahalle olduğunu 6360 sayılı kanun resmi gazetede 06/12/2012 Kabul tarihi 12/11/2012 Büyük şehir kurulması ve sınırların içerisinde bulunan köylerin tüzel kişiliği kaldırılarak bağlı bulundukları ilçe belediyelerine mahalle olarak katılmıştır. Lütfen gereğinin yapılmasını saygılarımla arz ederim sayın belediye başkanı ve mezarlıklar müdürlüğü yetkililere duyurulur

Gökcan sonucu yetersiz buldu

02 Haziran 2024 22:36

15 Nisan 2025 16:14
Koral sonuçtan hiç memnun değil

04 Kasım 2023 09:43
İBB - İstanbul Büyükşehir Belediyesi Mezarlıktaki Mezar Taşları Kırılıyor
Önder sonuçtan hiç memnun değil

08 Kasım 2023 16:39

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kategorileri