Emre sonuçtan hiç memnun değil

İBB - İstanbul Büyükşehir Belediyesi Yeşilce Spor Kompleksi

20 Şubat 2024 22:18

Arkadaşlar, herkese kolay gelsin. Vardiyamdan dolayı şimdilik akşam gelmeye çalışıyorum. Bundan dolayı kotası kaldırılmış olan İBB spor kompleksi, yani gittiğim salon Yeşilce Spor Kompleksi'nin fitness bölümü aşırı yoğun. İçeride gerçekten neredeyse 13-14 yaşında çocuklar var. Bu durumu gelip akşam 19:00'dan sonra veya akşam saatlerinde gelip görmenizi istiyorum. İçeride çalışılabilecek bir durum söz konusu değil. Bu olayın eski üyeler için iyi olmadığını söyleyebilirim. Bu duruma bence ivedilikle el atmanız gerekiyor. Gerek ağırlık gerekse kardiyo aletleri boş değil ve bu durum ciddi sorun yaratmakta. Arızalı aletler tamir ediliyor ama eskisi gibi olmuyor. Örneğin omuz hareketi yapmamız gereken alet sürekli bozuluyor. Aynı şekilde içerideki alanda el peçetesi eksikliği zaman zaman gözlemleniyor. Stoklarda olup olmadığını bilmiyorum ama çoğu zaman eksik olduğunu görüyorum. Eksikliklerin denetlenmesi ve salonun spor yapılabilir hale getirilmesi gerekiyor. Sürekli gittiğim ve kendimi adadığım salonun bu denli kalabalık olması çok rahatsız edici ve antrenman yapamıyorum. Neredeyse acil bir çözüm bekliyorum. Bu arada, duvar kenarlarına ince metalden şeritler yapıldı ve uçları kesici. Herhangi biri yanlışlıkla oraya elini, yüzünü veya başka bir yerini değdirirse, jilet gibi kesip yaralanmasından endişe ediyorum. Bu şeritlerin yapıldığında fark edip görevli yetkililere söyledim. Bence bu tür önemli konulara dikkat etmeliyiz. Aksi halde ciddi problemlere neden olabilir. Bahsettiğim yerler, salonun içindeki köşe duvar kenarlarına yapılan pervaz tarzı demirlerin uçlarıdır.

22 Şubat 2024 12:11 (Şikayetten 1 gün sonra)

Değerli vatandaşımız, Başvurunuz 1-59581411554 numarası ile kayıt altına alınmıştır. İletişim bilgilerinize gönderilen güvenlik kodu ile başvurunuzu takip edebilirsiniz.

Değerli vatandaşımız, Başvurunuzla ilgili tarafınıza telefonla süreç hakkında bilgilendirme yapılmıştır. Süreçlerimizin iyileştirilmesine katkıda bulunduğunuz için teşekkür eder, sağlıklı günler dileriz.

19 Nisan 2025 15:22
Fahiş Fiyat Artışı Ve Uygunsuz Seans Saatleri
Bengisu sonuçtan hiç memnun değil

15 Ağustos 2024 10:29

02 Şubat 2024 05:14

25 Temmuz 2023 12:08
Fati̇h sonucu yetersiz buldu

İBB - İstanbul Büyükşehir Belediyesi İBB Esenler Spor Kompleksi Yüzme Hocası Problemi

03 Nisan 2024 20:46

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kategorileri