Hatice sonuçtan hiç memnun değil

İBB - İstanbul Büyükşehir Belediyesi Yenidoğan Yüzme Havuzu Şikayetler

31 Temmuz 2024 22:23

Sancaktepe Yenidoğan yüzme havuzuna annem, oğlum ve ben gidiyoruz. Yeni değişen yönetimle çok fazla sorun yaşıyoruz. İlgi alaka tesisle yok, biz uyarırsak bakılıyor. Dolaplar, duş alınan yerlerin kapıları çoğu bozuk, üstümüze bile düşebilir. Açık bir şekilde duş alınıyor, duş başlıklarının 2 tanesi bozuk. Ayrıca yeni sistem çok kötü bir sistemdir. Randevu seçiliyor, tuşlama harf sayı girene kadar başkası alıyor. Böyle bir şey olabilir mi? Zaten ben o seansı seçmişim, aynı anda iki kişi nasıl alabilir, seçebilir? Son 5 saattir de şifrem ile giriyorum, beni başa atıyor. Akşam cumartesi için son 5 kişi kalmıştı, anlık açtı. İşaretledim, doğru kodlama yaptım, hatta resim video çektim, istenirse atacağım. Beni başa attı ve bir daha açmadı, doldu. Bu nasıl bir durum? Manuel kendileri mi yazıyor anlamadım. Bir denetleme şart, kimse memnun değil. 3 kulvarda elektriği kaçağı olduğunu 3 arkadaş fark ettik ve bilgi verdik. Öyle bakıldı. Mesela ayda en az 2-3 kere kusma nedenli seans kapanıyor. Banko hiç destek vermiyor, ne iş yapıyorlar hala bilmiyorum. Ne sorsak internete yönlendiriyor. Şikayet çözemiyor, kayıt yapmıyor, bilgi vermiyor, ne yapıyor hiç anlayan yok. Bir tek orta yaş üstü bir beyefendi var, o varsa bilgi alınıyor ve bu durumu müdüre hanım da onaylıyor. İlk defa böyle bir yönetim görüyorum. Ders saatimizden 10 dakika önce seans bitiriliyor. Onun dışında müdüre hanım bizzat kendi gelerek sürekli insanları tehdit ediyor. Kimse şampuan, duş jeli kullanmayacak, T.C. den kayıt sileceğim diye. Çocuk değiliz ve çok rahatsız oluyoruz. Dünyanın hiçbir yerinde ve bizim havuza başvuru yaparken doldurduğumuz sözleşmede böyle bir madde yok. Havuz klorlu su ve cildi hassas olan insanlar var, yani sabun şampuansız alerjik deri açılmaları oluyor. Son olarak da yoğun görünen seanslarda özellikle kişi sayıyoruz, yarısı yok. Erken mi kapanıyor? Randevu ekranını anlayamadık. Ayrıca Google yoruma da sadece bizim havuz kapalı, neden merak ediyoruz. Tesisi denetleme ve mutlu devam etmemiz için randevu sisteminde iyileştirme yapılmasını rica ediyorum.

11 Kasım 2024 12:30

Havuz şikayetimi ciddiye almadınız, kişiselleştirildi havuz yönetimi tarafından. Bu süre içerisinde havuz seanslarımda mobbing de yaşadım. Bugün 9.30-10.30 seansı insanlar baygınlık geçirdi, zehirlendi. 10 gündür uyardık, yine ciddiye alınmadık. Klor dışında ağır çamaşır suyu gibi bir koku var, tıkanıyoruz dedik, en sonunda olan oldu. Aynı havuza çocuğum da gidiyor, ya çocuklar zehirlenme yaşasaydı? Tüm sorumlular gerekli cezayı almalı. Bir de bize saldırıyorlar sözlü olarak hakkımızı savunuyoruz diye. 2024'te yaşadığımız ve bu çalışanlar belediyeyi temsil ediyor. Çok ayıp ve şahsım adıma kınıyorum.

29 Eylül 2024 19:24

Öncelikle 12 yıldır Sancaktepe de oturan biri olarak safa tepesi sosyal tesislerini ailece sürekli kullanıyorum ve çok memnundum yalnız belediye değişti çalışanların çoğu gitti ve şu an ciddi sorunlar yaşanıyor. En basiti ve yakın zaman dün yaşadım Ailemle 3 kişi tesise yemek yemeğe çıktık eski sistem dede sıra varsa yani dolu ise listeye isminiz yazılıyor sonra size sıra gelince aranıp çağırılıyorsunuz. Önümüzde aileler vardı isim yazıldı tesis içinde beklemeye başladık. Bekleme süresinde gözümün gördüğü kulağımın şahit olduğu olay beni çok rahatız etti Bir aile yemeğini yemiş kalkmış cafeye dışarı çıkmış aynı aileden akraba yani bir çift geldi isim yazılı değil yazdırmadı da çıkan çiftin ismini verdi biz aradınız duymadık galiba dedi baktı anlatamadılar yemek yiyen çiftte dışarıdan geldi biz isim verdik dedi bizden önce o dört kişi içeri alındı kaç kişinin hakkına girdiler neden mi ben durumu görünce isim yazan uzun boylu yetkili beye durumu anlattım ısrarla ben ne yapayım ded, ve beni bir kolumdan tutmadığı kaldı gelin diğer aile ile sizi konuşturayım dedi ne münasebet beni muhatap ediyor böyle bir işletmeye bu tür davranışı kınadım bir sağlıkçı olarak bir vatandaş olarak yanımda 13 yaşında oğlum da vardı ne kadar utandı rahatsız oldu oğlum onların olması gerekirken bir de bunların üstüne onları içeriye bizi dışarı açık alana yemek yerine aldılar ben belediye ye şikayette bulunacağımı söyleyince içeri yer ayarladılar kameralar var izlenebilir yemek boyunca da koskoca adamlar fısır fısır bizim masaya bakarak konuştular. Eski belediye zamanı çalışanlar işini bilen saygılı hak yemeyen iletişimi daha iyi çalışanlardı aynı şeyi yaşamamak adına beyan ediyorum Konu ile ilgili denetleme rica ederim. Ayrıca resmini de çektim çok akımsız tesis eskiden havuz da su vardı şimdi boş etrafındaki ağaçlar ölmüş kurumuş bakım yok yazık insanlar oturmuş sahipsiz gibi çekirdek kiri her yer gerçekten üzücü kontrol edilmesini de rica ederim çünkü burası Sancaktepe nin göz bebeği her yerden insanlar geliyor. Denetleme sürekli şart olduğunu düşünüyorum.

01 Ağustos 2024 10:45 (Şikayetten 12 saat sonra)

Değerli vatandaşımız, Başvurunuz 1-61848959905 numarası ile kayıt altına alınmıştır. İletişim bilgilerinize gönderilen güvenlik kodu ile https://cozummerkezi.ibb.istanbul/application/query üzerinden başvurunuzu takip edebilirsiniz.

Hatice
11 Kasım 2024 12:28

Havuz şikayetimi ciddiye almadınız kişiselleştirildi havuz yönetimi tarafından bu süre içerisinde havuz seanslarımda Mobbing de yaşadım bugün 9.30 10.30 seansı insanlar baygınlık geçirdi zehirlendi 10 gündür uyardık yine ciddiye alınmadık klor dışında ağır çamaşır suyu gibi bir koku var tıkanıyoruz dedik en sonunda olan oldu aynı havuza çocuğumda gidiyor ya çocuklar zehirlenme yaşasa idi tüm sorumlular gerekli cezayı almalı bir de bize saldırıyorlar sözlü olarak hakkımızı savunuyoruz diye 2024 de yaşadığımız ve bu çalışanlar belediyeyi temsil ediyor çok ayıp ve şahsım adıma kınıyorum.

İBB - İstanbul Büyükşehir Belediyesi Çakmak Yüzme Havuzundaki Kontenjan Sorunu. Yer Bulamıyorum

09 Haziran 2024 12:27

İBB - İstanbul Büyükşehir Belediyesi Bahçelievler Yüzme Kompleksi Ders / Seanslarının Azaltılması!

20 Kasım 2023 20:59

22 Temmuz 2023 13:15
Sare sonuçtan hiç memnun değil

İBB - İstanbul Büyükşehir Belediyesi Avcılar Spor Kompleksi Olmayan Seansı Satıyor

31 Temmuz 2024 10:13
İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kategorileri