İBB - İstanbul Büyükşehir Belediyesi Üst Kattan Su Akıyor

19 Nisan 2024 18:33

Üst kattan senelerdir sızıntı oluyordu ilgilenmiyorlardı. Tavandaki kaplamalar düştüğü halde su bizden gelmiyor dendi tuvalet küften döküntüden geçilmez halde. Yeniden kiraya verecekleri için elden geçirdiler o sırada bizim tuvaletin tavanını da yapacağız dediler ama sonradan sesleri çıkmadı. Bir süredir su akmıyor diye bu halini sineye çektik ama yine su damlıyor. Artık akan sudan duvardaki demir bile paslandı. Bize verdikleri zarar yetmiyor gibi tuvaleti bile kullanamaz hale geldik. Esenler zabıtayı aradım ama yine de sorunun çözüldüğünden emin olmak istiyorum çünkü her seferinde oyalanıyoruz. Lütfen konu ile ilgili yardımcı olun çünkü karşındaki insanlar sorununu umursamazken insani ilişkileri sürdürmek çok zor.

22 Nisan 2024 11:42 (Şikayetten 2 gün sonra)

Değerli vatandaşımız, Başvurunuz 1-60095963328 numarası ile kayıt altına alınmıştır. İletişim bilgilerinize gönderilen güvenlik kodu ile başvurunuzu takip edebilirsiniz.

Değerli vatandaşımız, numaralı başvurunuz sonuçlanmıştır. Başvurunuzun sonucuna iletişim bilgilerinize gönderilen güvenlik kodu ile giriş yaparak ulaşabilirsiniz. Süreçlerimizin iyileştirilmesine katkıda bulunduğunuz için teşekkür eder, sağlıklı günler dileriz.

Aslıhan sonuçtan hiç memnun değil

27 Nisan 2024 22:10
İBB - İstanbul Büyükşehir Belediyesi Üst Komşudan Gelen Su Sızıntısı
Melek sonuçtan hiç memnun değil

İBB - İstanbul Büyükşehir Belediyesi Evimizi Su Basması Sonucu Yaşanan Mağduriyet

20 Aralık 2023 14:08
Gökhan sonuçtan hiç memnun değil

20 Mayıs 2024 16:41

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kategorileri