Melek sonuçtan hiç memnun değil

İBB - İstanbul Büyükşehir Belediyesi Evimizi Su Basması Sonucu Yaşanan Mağduriyet

20 Aralık 2023 14:08

Su sızıntısından dolayı çok mağdur oldum. Esenler Belediyesi'nden şikayetçiyim. Kanalizasyonların taşması nedeniyle evimizi su bastı, halılar ve duvarlar hasar gördü. Defalarca İSKİ'yi, belediyeyi ve zabıtayı aramamıza rağmen hiçbiri çözüm bulamadı. Evimizin arkasındaki binalar da bu durumdan etkilendi ve bir binanın alt katında, diğer binanın asansör boşluğunda su birikti. Ancak kimse sesini çıkarmadı, ta ki bizim mutfak su altında kalıncaya kadar. Bu suyun kaynağını bulana kadar maddi olarak çok zarar gördük. Manevi zararlarımız ise telafi edilemez, çünkü 15 gün boyunca çocuklarımızdan ayrı kalmak zorunda kaldık. Su tahliye işlemleri sırasında onları farklı yerlere gönderdik ve işe gidemedik. Tesisatçı yaptığı işlemler için bizden 40 bin lira talep etti. Islanan halılarımız kötü kokmaya başladı ve yıkama masrafları da oldukça yüksek. Gelen her servis, çözüm üretmeden sadece ücretini alıp gitti. Mutfak ve koridor duvarlarımız nemden zarar gördü ve ekstra tadilat gerekiyor. Maddi ve manevi olarak büyük zararlar yaşadık. Belediye tarafından yaşanan mağduriyetin giderilmesini talep ediyorum. Belediye hiçbir sorumluluğu kabul etmiyor ve eşyalarım kullanılamaz hale geldi. Sorun belediye tarafından değil, kendi imkanlarımızla bulduğumuz tesisatçı tarafından çözüldü ve bu süreçte bizden 40 bin TL alındı. Yaşanan mağduriyetin acilen giderilmesini ve bu konunun üzerinde durulmasını rica ediyorum.

21 Aralık 2023 13:58 (Şikayetten 23 saat sonra)

Değerli vatandaşımız, Başvurunuz ile ilgili süreç devam etmektedir. En kısa sürede dönüş sağlayacağız.

21 Aralık 2023 14:03

Lütfen Çünkü maddi olarak çok geriledik bir suru masraf çıktı en yakin zaman da çözüme kavuşturmanızı istiyorum lütfen

22 Aralık 2023 12:44

Ayrıca bütün bunlara ilaveten boyacı geldi eve sızan sudan dolayı kabaran duvarlar için ekstra masraf cik ti sadece işçiliğine 8 bin tl istedi diğer malzemelerin fişleri de görselde ekli

Değerli vatandaşımız, Başvurunuzla ilgili tarafınıza telefonla süreç hakkında bilgilendirme yapılmıştır. Süreçlerimizin iyileştirilmesine katkıda bulunduğunuz için teşekkür eder, sağlıklı günler dileriz.

28 Aralık 2023 13:11

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kategorileri