İBB - İstanbul Büyükşehir Belediyesi Sosyal Tesislere Yabancı Müşteri Alma Sorunu-Kendi Vatandaşımız Mağdur

Busra
22 Haziran 2024 09:093.117

Haliç sosyal tesisine gittim. Gerçekten çok erken saatte gittim. Dışarıda onlarca kişi sıra beklerken içlerinde yabancı müşteriler de gördüm (Japon, Koreli ya da Türkmen ). Neden Türk vatandaşlara öncelik tanınmıyor? Zaten tl diğer para birimleri yanında oldukta düşük. Bedavaya yiyorlar resmen. Engellisi de gazisi de yaşlısı da dışarıda beklerken en güzel yere oturdular. Yetkililere sesleniyorum kendi halkımıza öncelik verin. Biz yurt dışına gittiğimizde diğer ülkeler bize böyle davranmıyor.

24 Haziran 2024 15:56 (Şikayetten 2 gün sonra)

Değerli vatandaşımız, Başvurunuz 1-61164686054 numarası ile kayıt altına alınmıştır. İletişim bilgilerinize gönderilen güvenlik kodu ile başvurunuzu takip edebilirsiniz.

Değerli vatandaşımız, 1- numaralı başvurunuz sonuçlanmıştır. Başvurunuzun sonucuna iletişim bilgilerinize gönderilen güvenlik kodu ile giriş yaparak ulaşabilirsiniz. Süreçlerimizin iyileştirilmesine katkıda bulunduğunuz için teşekkür eder, sağlıklı günler dileriz.

İBB Beykoz Burun Bahçe Sosyal Tesisi

Cenk
22 Temmuz 2024 12:403.145

İBB Beykoz burun bahçe sosyal tesislerinde sıraya girdik. 30 kişi sırada var dendi. 2 saat bekledikten sonra sıra gelmed...

İBB - İstanbul Büyükşehir Belediyesi Sosyal Tesislerindeki Saatlerce Süren Kuyruk

Fatma
16 Temmuz 2024 10:471.706

Beykoz Sahil Sosyal Tesisleri'nde akşam yemeği için saat 15.00'te yazıldığım sıra, saat 20.00'de geldi. İçeri girdiğimiz...

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Sosyal Tesislerde Türk Vatandaşlarının Yer Bulamama Sorunu

Said
30 Nisan 2025 19:59725

İBB Sosyal tesislerinde yabancı uyruklu insanların istilasından dolayı Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları olarak yer bulam...

İbb - İstanbul Büyükşehir Belediyesi Sosyal Tesislerde Uzun Bekleme Süresi Ve Yetersiz Hizmet

Gökhan
7 Temmuz 2024 21:152.295