Rümeysa sonuçtan çok memnun

İBB- Foseptik Çukurunun Sokağa Taşması Sorunu

19 Şubat 2024 17:10

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanlığı'na Arnavutköy Merkez Mahallesi Ersoy Sokak No. 5 ikamet etmekteyim. Aylardır foseptik çukuru dışarıya akmaktadır yetkililer hiçbir şekilde yardımcı olmuyor. İnsan sağlığı tehlike altında yan tarafta yapılan park nedeniyle iş makinelerinin buraya giremeyeceğini söyleyip foseptik çukurunu çekmeye dahi gelmiyorlar. Çukurun yetersiz olduğunu söylediğimizde Bunu vatandaşın bizzat kendisi yapması gerektiğini söylendi. Ne İSKİ ne fen işleri müdürlüğü hiçbir şekilde yardımcı olmuyor sorunun giderilmesini talep ediyorum.

21 Şubat 2024 11:48 (Şikayetten 1 gün sonra)

Değerli vatandaşımız, Başvurunuz 1-59572389636 numarası ile kayıt altına alınmıştır. İletişim bilgilerinize gönderilen güvenlik kodu ile başvurunuzu takip edebilirsiniz.

Değerli vatandaşımız, Başvurunuzla ilgili tarafınıza telefonla süreç hakkında bilgilendirme yapılmıştır. Süreçlerimizin iyileştirilmesine katkıda bulunduğunuz için teşekkür eder, sağlıklı günler dileriz.

14 Temmuz 2023 08:47
İBB - İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kanalizasyon Taşması Kanal Tıkanıklığı Çözülemeyen Şikayetlerim
Tuğba sonuçtan çok memnun

23 Aralık 2023 16:55
"Su sorunumuz çözüldü, ilgilendiğiniz için teşekkür ederim..."
Miraç sonuçtan hiç memnun değil

24 Şubat 2024 00:25

21 Ekim 2023 10:47
İSKİ Su Kesintisi
Sedat sonuçtan çok memnun

27 Mayıs 2025 12:04
"Onarım gerçekleşti, teşekkürler."
Açık Foseptik Kapağı Ve İhmal Edilen Çevre Düzenlemesi Sağlığımızı Tehdit Ediyor

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kategorileri