İBB 153 Çağrı Merkezi Numarasıyla Öğrenci Kart Başvurusu Yapamamak

17 Eylül 2023 12:17

İBB 153 çağrı merkezi numarasını 17.09.2023 tarihinde 11:09 saat sularında F**** Bey ile görüşme gerçekleştirdik. Öğrenci kart başvuruları için telefon görüşmesi ile başvuru yapılamadığını sadece https://bireysel. İstanbulkart. İstanbul/ adresinden yapmak zorunda olduğumu iletti. Bende vatandaş temsilcisi F**** Bey'e daha önce de aradığımı başka bir vatandaş temsilcisi telefondan öğrenci kart başvurusu yapabileceğimi söylemişlerdi ve arkadaşlarım da daha önce telefondan başvuru yaptıklarını bana söylediler kısacası F**** Bey telefonda öğrenci kart başvurumu almadı. Çağrıyı kapattığımda kısa süre içinde 153 tarafından 2-3 defa arandım açmadım onu da anlamış değilim.

18 Eylül 2023 15:24 (Şikayetten 1 gün sonra)

Değerli vatandaşımız, Başvurunuz 1-58368816674 numarası ile kayıt altına alınmıştır. İletişim bilgilerinize gönderilen güvenlik kodu ile başvurunuzu takip edebilirsiniz.

Değerli vatandaşımız, numaralı başvurunuz sonuçlanmıştır. Başvurunuzun sonucuna iletişim bilgilerinize gönderilen güvenlik kodu ile ulaşabilirsiniz. Süreçlerimizin iyileştirilmesine katkıda bulunduğunuz için teşekkür eder, sağlıklı günler dileriz.

Dincer sonuçtan hiç memnun değil

26 Aralık 2023 19:25

29 Ağustos 2023 19:49