06 Ekim 2024 06:14

Yeni taşınmış olduğum eve 02.10.2024 tarihinde eski abone iptal talebinde bulundu ve bu süreçte ben bir türlü yeni abonelik için başvuru yapamadım. Belirtmiş olduğum tarihte devam eden bir işlem olduğu için yeni işlem alınamadığına dair uyarı veriyordu. Bugün 05.10.2024 cumartesi günü ise ekipler gelip hafta sonu olmasına rağmen aboneliği kapattılar. Ve hafta sonu olduğu için yeni abonelik başvurusu alamayacaklarını ve başvuruyu başlatamayacaklarını, aboneliğimi açamayacaklarını belirttiler. Yani en iyi çözümün sadece başvuru yapabilmek için bile cumartesi pazar günü beklemeyi, pazartesi başvuru yapıp ekiplerin müsait gününü beklemek zorundayım.

Ve bu sorunun sebebinin şu olduğunu söylüyorlar: Ev sahibi benim abonelik talebimden önce iptal başvurusu yaptığı için bana abonelik hakkı vermiyorlar. Bu işlem tamamen sonuçlanmadan ve abonelik hakkı vermedikleri için başvuru yapamıyorum ve suyumu kestikleri zaman beklemek zorunda kalıyorum.

Bugün hala sorun şu şekilde devam ediyor. Aboneliğim kesildi, vana sökülüp yerine tapa takıldı fakat hala sisteme yansımadığı için yine başvuru yapamıyorum ve yine abonelik başlatılamıyor. Yani birçok saçma sebep nedeniyle ve sistemsel süreç yüzünden susuz kalmak zorunda kalıyorum.

Üstelik bu elinden alınan şey temel ihtiyacım olan su. Yani bu süreçte benim 2 gün boyunca su içmemem, duş almamam, sulu bir yemek yapmamam, çamaşır yıkamam, bulaşık yıkamam, evimi temizlemem, yeni taşındığım evimi temizlememi istiyorlar.

Abone no: 65253246

07 Ekim 2024 08:27

Bugün 7 Ekim 2024 Pazartesi günü ve sabah Genel Müdürlüğü arayarak sadece 10 saniye içinde eski abonelik iptal işlemini sisteme yansıttılar ve bu sayede yeni aboneliği başlatmak için başvuru yapabildim. Başvuruyu mobil uygulama üzerinden yaptım ve şu an personelin gelmesini bekliyorum. Yani 3 günlük su kesintisini yaşamanın tek sebebi 10 saniyelik bir onay işlemin yapılmaması.

10 Ekim 2024 10:09 (Şikayetten 4 gün sonra)

Değerli vatandaşımız, Başvurunuz 1-63101265140 numarası ile kayıt altına alınmıştır. İletişim bilgilerinize gönderilen güvenlik kodu ile başvurunuzu takip edebilirsiniz.

Değerli vatandaşımız, Başvurunuzla ilgili tarafınıza telefonla süreç hakkında bilgilendirme yapılmıştır. Süreçlerimizin iyileştirilmesine katkıda bulunduğunuz için teşekkür eder, sağlıklı günler dileriz.

Şükrüye sonucu yetersiz buldu

İBB Askıya Alınan Su Aboneliğine Rağmen Suyum Kesildi, Mağduriyet Yaşıyorum