Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

01 Eylül 2023 21:37

İsra turizm ile servisli otel olarak mekke'ye gittim. Ancak servise yürüme mesafesi 1 kilometre otelden uzak yerde duruyor ve koca otelde 5 şirket var. İki otobüs var sadece. Ayakta insanlar üst üste taşınıyor. Günde 5 kere gidiş geliş 10 kilometre sizi yürütüyorlar. Otel odası yemek hanesi kullanılan tabaklar temiz değil. Oda servisi yeni çarşaf getiriyor sapsarı ve buna temiz diyorlar. Adam akıllı yetkili biri yok. Başımızdaki hoca sürekli zevk alamıyorum diyor. 70 yaşında yürümeye takati yok hiçbir anlatım tam yapmıyor ve aynı odayı bir kişiye 1300 dolara satarken diğerini 1400'e veriyorlar. Hizmetin h si yok.

Medine'de deseniz aynı rezillik. Peygamber efendimizi selamlama yerine 2 kilometreden fazla ve Türkiye'ye döneceğimiz gün uçağımız gece 02:45'te siz Medine'den 22:00'da ayrılacaksınız ama odayı 16:00'da boşalttırıyorlar. 12 saat den fazla otelden çıkarıp rezil ettiler.

Bir de Türkiye'de umrecilerin valizlerine sigara doldurup taşıttırıyorlar, dönerken. Hurma var şu adrese kargo yapar mısınız diye utanmadan farklı işlere bizleri alet ediyorlar. Söyledikleri hava yoluyla değil de, farklı firmayla götürüp ayrı bir mağduriyet yaratıyorlar. Söyledikleri her harf her kelime paranızı alana kadar. Şikayetvar daki bir şikayeti sordum öyle bir şey yok yalan dediler. Ama aynısı benim başıma geldi.

14 gün boyunca benim kafilemde de diğer kafilelerden de şikayetçi olmayan memnun birine denk gelmedim. Sinir den stres den umremiz çok zor geçti.

Yorumlar (5)

Numan
Numan

Çok yakından tanıdığımız kişiler gitti tam tersine söylediğinizin, ilgililer sorun olması durumunda çözüm odaklılar, yemekte otelde bir sıkıntıda yaşamadık dediler.

Fazilet
Fazilet

Arkadaşlarım gittiğiniz tarihler arasında oradaydı Mehmet bey çok mutlu ve memnun olarak ayrıldılar oradan onların övgüsüyla bizde isra turizm ile anlaşma yaptık çok ilgililer kafamda en ufak soru işareti olmadan gideceğim Kutsal topraklara. :)

Melek
Melek

Bizde aynı tür ile gittik Mehmet bey böyle bir durum asla yaşanmadı

Yalanınız ortada videolarınızı herkes görüyor Face olduğunuz belli

Ünal
Ünal

Mehmet kardeşim ben de bu turla hacca gitmeyi düşünüyordum hatta tercihimizi de yapmıştık nasipse Mayıs ayında gideceğiz ama sizin videolarınızı gördükten sonra çok moralim bozuldu bunları şikayet edebileceyimiz bir yer var mı başkaları da mağdur olmaması için

Faruk sonuçtan hiç memnun değil

İsra Tur İle Umre Yolculuğunda Yaşanan Sorunlar Ve Eksiklikler

04 Şubat 2025 12:41

Umre Ziyaretinde Hayal Kırıklığı: İkbal Turizm İle Yaşanan Sorunlar

05 Nisan 2025 14:29
Umre Ziyaretinde Hayal Kırıklığı: İkbal Turizm İle Yaşanan Sorunlar
Furkan sonuçtan hiç memnun değil

06 Ocak 2025 18:30