İŞKUR TYP Mağduru İş Çıkışı (ceza)

29 Ekim 2023 01:15

TYP Çalışanı olarak girdim ve işten atıldım. TYP ile çalışanım yedekten girdim ve 15 Ekim de (+1 günlük sadece) para ihtiyacım dolayısıyla yedek iş olarak maça güvenlik görevlisi olarak gittim. Ve 19 Ekim'e kadar çalıştım. 19 Ekim'de işten çıkarıldığım söylendi. Bana hiçbir imza hiçbir belge imzalatılmadı yasak diye uyarı olabilirdi. İş çıkışı değil ben işten çıkarıldıktan sonra herkese kağıt gitmiş başka bir işe gidilemez diye mağdurum 3 çocuğum var şu an ben haklıyım yazıklar olsun

Yorumlar (6)

Murat
Murat

Aldığınız maaşlar geri isteniyormu

Fatma

Herhangi bir uyarı vs gelmedi mi . Bende 15 ekimde görev aldım typli çalışıyorum tam 2. Maça adimi yazdırmak isterken öğrendim ki yasak mş bilseydik diğer maça bile gitmezdik...

Fatma

Benimde aynı şekilde oldu. Üstelik aldığım maaşlar ve prim ücretini tekrar tahsil edeceklermiş. Sizde ücret ödediniz mi geri maaşlarınızı yani

Sibel

Evet TYP li çalışan arkadaşlarım bildirim gitmiş ama beni çıkardıktan sonra adaletsizlik

Fatma

Allah yar ve yardımcımız olsun... Tek seferde işin iptal olması ne kadar adaletsiz sonuçta o kisi bilse 1 gün için kendini riske atarmı uyarı giden arkadaşlar da mi TYP de çalışıyor

Sibel

Hayır hiçbir şekilde söylemediler 2 maç da öğrendim oda işten çıkarıldıktan sonra. Ve diğer çalışan arkadaşlarıma kağıt gitmiş TYP li çalışkan başka sigortalı işte çalışamaz diye o zaman öğrendim

İŞKUR TYP Çalışanlarının Maaş Mağduriyeti

Ümmet