İŞKUR Sağlık Bakanlığı Başvuru Kura Sonucu

Türkan
03 Nisan 2024 17:46

Sağlık Bakanlığı'nın 8 bin personel alımına başvurdum. Ancak başvurum artık görünmüyor. Her şeye torpil karıştırdınız. TYP'ye başvuru yaptım, 'listeler belli' dediler. O zaman bu listenin de belli olduğunu ve kura çekimi yaparak insanları yanıltmanın sona ermesi gerektiğini düşünüyorum.

profile profile profile

Yorumlar (5)

Murat

Daha önce ben de başvurdum. Daimi diyorlar. Ama alınacak kişiler belli. Diğerlerini bile serpiştiriyorlar. TYP (toplum yararına program) 9 aylık diyorlar. Kadro verilecek diyorlar verilmiyor ve iş verimini düşüren, işten çıkartılma gerekçesi oluşturuluyor. 05.04.2024 tarihinde adım valiliğe çıktı ve ben de zannettim ki valilikte çalışacağım meğer üniversiteymiş. Evrakları teslim ettikten sonra öğrendim. 150 TL masraf harcadım. Annemin rahatsızlığı ve iş yerinin uzak oluşu işe gitmekten beni vazgeçirdi. Bir de cezası varmış.

Meni
Meni

3 kere başvurdum yine yok yine yok dalgamı geçiyorsunuz ya! İşe ihtiyacım var ya ne kadar acımasız oldunuz. Kim başvurduysa alın işe ya herkesin ihtiyacı var kura ne ya hayatımızı kurayla mi oynuyorsunuz yazıklar olsun! Bir şey demiyorum! Torpil torpil torpilllll!

İnci
İnci

Merhaba bende başvurdum eşimde ama çıkmadık çok istedik olmadı Eltime çıktı mesela torpil yok yani torpilsiz çıktı ona bize çıkmadı her şey nasip kısmet işi bence hakkımızda hayırlısı olsun inşallah

Mahser
Mahser

Ya ablacım Allah aşkına şu devirde torpilsiz hayat mı dönüyor, insanın yüzüne yüzüne utanmadan söylüyorlar referansın yoksa olmaz kusura bakma diye kıy tırık bir işte bile

İŞKUR'da Başvurum Silindi

Yunus