İŞKUR Sağlık Bakanlığı 2024 Yılı Temizlik Görevlisi İş Başvurum Silindi

26 Mart 2024 01:01

Sağlık Bakanlığı'nın 3-4 Nisan'da kura çekilecek olan 8000 temizlik görevlisi atamasına İŞKUR'dan başvurmuştum. Nihai aday listesinde de adımın olduğunu gördüm. Bugün İŞKUR'u kontrol ettiğimde başvurumun silindiğini fark ettim. Ben silmeden başvurum nasıl silinebiliyor? Aylardır bir umutla belki atanırım diye, ekmek paramı kazanabilmek adına kurada adımın çıkmasını umut ediyorum; ancak benim haberim olmadan başvurum siliniyor ve görünmüyor. Bunun hakkında bir açıklama bekliyorum. Namusumla çalışabileceğim kamuda bir iş ararken ve beklerken neden böyle bir hüsranla karşılaşıyorum? Başvurumun geri gelmesini ve en azından kuraya girebilmemi talep ediyorum. Kuraya girme hakkımın da elimden alınmamasını istiyorum.

Sema
Sema

Herkeste öyle tarih geriye atmış sıkıntı yok 20 şubata getir tarihi altakıne dokunma

Feyzi

Evet arkadaşlar başvuru ekranından başvuru açık sonra başvuran sonra kamu ve alt tarihe 20.02.2024 ilk yere yazıyoruz ve ara diyoruz başvurunuz gözükecektir

Feyzi

Evet buton yok yukarı soldaki ara yazan yere basıyorsunuz

İmren
İmren

Merhaba efendim, benim sorunum şu, dediklerinizi yaptığımızda Ara ya da Mavi buton çıkmıyor?

İŞKUR Kurada İsmim Silinmiş

Güldane