Gökçe sonuçtan hiç memnun değil

Isısan Servis Kalorifer Arızası

Isısan Servis Kalorifer Arızası
22 Ocak 2024 15:50

Depremden hasar gören evimizde 8 aydır oturamıyorduk. Yeniden yerleştiğimizde kaloriferimiz arıza yaptı. Isısan servisi'ni aradık. Cuma günü (19.01.2024) gelip baktılar ve sorunu hallettiklerini belirterek ayrıldılar. 460 TL servis ücreti aldılar.

Cumartesi (20.01.2024) tekrar kalorifer arızalandı. Tekrar aradık ve pazartesi günü gelebileceklerini söylediler. Pazartesi (22.01.2024) hava gazı basıp düzelttiklerini söyleyerek servis ücretiyle birlikte hava basma ücreti olarak toplam 939 TL daha talep ettiler. Ödemeyi gerçekleştirdik. Ancak bu durumun adaletsiz olduğunu dile getirdik. Aradan bir gün geçmiş olmasına rağmen, tekrar arıza yapan cihaza bakılması için yine aynı servisi tercih etmiş bulunuyoruz.

Sorumluluk almalarını beklerken, tekrar ücret talep etmeleri karşısında hayal kırıklığına uğradık. Servis kalitesi ve müşteri ilişkileri konusunda mağduriyet yaşadık. Yüksek meblağlar olmasa da insanın sabrını zorlayan bu iş ahlakıyla başa çıkmak oldukça zor. Hem anlayışlı bir muhatap bulamıyoruz hem de işimiz doğru düzgün yapılmıyor.

Emre
28 Kasım 2023 14:22