İşbir Yatak'ta Değişim Süreci Ve Ekstra Ücretler

27 Ekim 2024 20:45

İşbir Yatak'tan aldığım üründen (yatağı alırken 120 gün deneme süresi formunu da doldurdum ve o an tarafıma verildi) "yatak 90*190" 6 gün sonra memnun kalmadığımı ilk önce satın aldığım bayiye bildirdim. Bayi merkezlerini ararken ben de müşteri temsilcilerini aradım, yataktan memnun kalmadığımı ve farklı bir model ile değiştirilmesini istedim. Bana verilen cevap, ödemiş olduğum ücretin %20 kesinti + 985 TL nakliye + seçeceğim yatak ücretinin farkını talep ettiler. Ben de ilgili kişiye 120 gün beklemek yerine 3 gün içerisinde ürününüzden memnun olmadığımı + sağlık sorunu yaşadığımı bildirmezdim diye ifade ettim. Maalesef karşı taraf ısrarla yatağı dedikleri şekilde veya 60 gün sonunda 985 TL nakliye bedeli + seçeceğim yatağın fark ücretini ödemem gerektiği söylendi. Sorunuma ciddi bir cevap ve çözüm sunulmadı. Şikayetvar.com'a yazacağımı + Tüketici Hakları'na kadar gideceğimi söyledim. Bunun üzerine istediğimi yapmamda özgür olduğum söylendi. Umarım bu soruna bir çözüm bulunur.

01 Kasım 2024 16:19 (Şikayetten 4 gün sonra)
08 Kasım 2024 20:49

1 Kasım 2024 te cevap yazdınız ama bugün 8 Kasım 2024, aradan geçen sürede bir çözüm bulamadınız. Maalesef siz dürüst tüketiciye değer vermiyorsunuz, bu saatten sonrada sizden bir çözüm beklemenin hiçbir önemi kalmadı, farklı bir markaya sipariş verdim. Bu da benim yemiş olduğum en pahalı kazık olacak 8,500 TL lik. Üstüne soğuk suyumu içtim bile.

Yaser sonuçtan hiç memnun değil

17 Mayıs 2024 09:53

01 Ekim 2023 19:51

Yatak Değişiminde Şok: Kampanya Bitti, Fiyat Farkı Şaşırttı!

03 Mart 2025 01:22
Özlm sonuçtan çok memnun

28 Şubat 2024 11:32
"Fulya hanıma teşekkürler"
Ezgi sonuçtan çok memnun

20 Ekim 2023 11:10
"İşbir Yatak firmasından bizzat ilgilenen ve sorunun çözülmesini sağlayan fulya hanıma çok teşekkür ederim. Kesinlikle çözüm odaklı, iyi ve samimi bir yaklaşımı oldu."

İşbir Yatak Kategorileri