İşbir Yatak Kötü Kokulu Yatak Ve İletişimsizlik Sorunu

24 Kasım 2024 00:02

Ankara Bağlıca İşbir mağazasından almış olduğumuz İşbir boss yatak aşırı derecede kötü kokuyor. 2 haftadır koku geçmiyor. İnternetten araştırma yaptığımda aynı sorunun bir çok kişi tarafından yaşandığını gördüm. Mağazayla iletişime geçip değişim veya iade istedim.

Bana servisin gelip bakacağını söylediler ama 1 haftadır gelen giden, arayan soran yok. 2 gün içinde aramazlarsa iade için Tüketici Hakem Heyeti'ne gitmeyi düşünüyorum. Ayrıca almış olduğum yatağın faturasını 2 kez istememe rağmen hala bana yollamadılar. Bunun için de maliyeye şikayette bulunacağım.

05 Ocak 2025 21:04

İşbir den viscostar boss yatak aldık. Yatak aşırı derecede kötü kokuyor. Bu kimyasal koku tüm odaya ve kıyafetlerimize siniyor. 2-3 defa bayiyi aradım ve sonunda zorla teknik servis geldi ve yatağı havalandırmak için götürdüler. Tekrar getirdiklerinde aynı sorun devam ediyordu. Tekrar bayiyi arayıp durumu bildirdim. Sizi arayacaklar dediler ama 1 hafta geçmesine rağmen arayıp soran yok. Satış sonrası hizmet rezalet! Asla müşteriyle ilgilenmiyorlar. İnternetten bir araştırma yapınca herkesin bu yataktan aynı konuyla ilgili şikayetçi olduğunu gördüm. Bu yatağın içinde ne var, hangi malzemelerden yapılıyor bilmiyorum ama böylesine kötü kimyasal bir kokuda uyumak imkansız. Yarın konuyla alakalı e -devlet üzerinden Tüketici Hakem Heyeti'ne başvurup bedel iadesi isteyeceğim.

27 Kasım 2024 08:42 (Şikayetten 3 gün sonra)

Sevgi sonuçtan hiç memnun değil

13 Aralık 2024 12:13
Garanti Verilen Yatakta Çökme Ve İlgisizlik Sorunu
Eylem sonuçtan hiç memnun değil

İşbir Yatak: Bel Fıtığına Sebep Olan Ve Müşteri Hizmetleriyle Hayal Kırıklığı Yaratan Deneyim

28 Ocak 2025 23:35
Reyhan sonuçtan hiç memnun değil

16 Mart 2024 18:11

Teslimat Gecikmesi Ve Kalitesiz Ürün Deneyimi