Onur sonuçtan memnun

29 Haziran 2024 13:33
Onur'un Teşekkür Mesajı
“Biraz uğraştırıcı oldu ama sorunu çözdüler ve değişim işlemini gerçekleştirdiler.”

İşbir Ümraniye Uyku Merkezi’nden 14.06.2024 tarihinde menekşe yatak (90x200) ve arya yatak (70x110) siparişi verdik. Ürünler tarafımıza belirtilen teslimat tarihinden 2 gün sonra, 28.06.2024 tarihinde 20:00-21:00 saat aralığında bir adet otomobilin bagajında bükülmüş/katlanmış vaziyette getirildi. Teslim ederken menekşe yatağın katlanmasının sorun olmayacağı, sadece çok uzun süre katlanmış kalmaması gerektiği söylendi. Ancak yatağın üzerindeki uyarıda açık bir şekilde taşıma durumunda yatağın bükülmemesi/katlanmaması gerektiği, düz bir şekilde taşınması gerektiği, aksi takdirde üründe deformasyon meydana gelebileceği yazıyor. Zaten yatak fotoğraflardan görüleceği üzere ortası hafif katlı bir şekilde duruyor. Bunun dışında arya yatak ürününün üzerinde de (taşıma çantasının iç kısmında) L şeklinde bir dolma kalem lekesi bulunuyor ve ürünün üzerinde (çantasının değil) yırtılmış bir “70x110” etiketi yer alıyor. İşbir Yatak tarafından tarafımıza hatalı bilgilendirme yapılmış, ürünler üzerindeki uyarılarda açıkça belirtilen ve üründe deformasyon oluşturabilecek şekilde taşınmış, tarafımıza kusurlu/ayıplı (Tüketicinin Korunması Hakkında Kanun 8. Madde) ürün teslimatı yapılmıştır. Eşimin doğumu yaklaştığı için yatakları ivedi bir şekilde temin etmemiz gerekiyor. İşbir Yatak tarafından ivedi bir şekilde ürünlerin hatasız, yeni ve düzgün bir şekilde taşınarak teslim edilecek versiyonları ile değiştirilmesini talep ediyoruz.

29 Haziran 2024 21:30 (Şikayetten 7 saat sonra)
03 Temmuz 2024 14:24

Şikayetin ardından cumartesi günü müşteri hizmetlerini arayarak konunun aciliyetini ilettim. Pazartesi günü tekrar aradım. Tarih veremiyoruz, biz durumunu göremiyoruz vs. Diyorlar. Tarafıma hala bir dönüş yapılmış değil. Açıkça hatalı ürün taşıma ve gönderisi yapılmasına rağmen tarafıma dönüş yapılmadı. Ortada uzun süre inceleme gerektirecek bir husus yok. Zaten belirtilen tarihten geç teslimat yapılmıştı, bir de hatalı taşıma ve ayıplı mal teslimatı yapıldı. Eşim doğum yapmak üzere ve aldığımız yatakları kullanmamız gerekiyor. Acilen ürünlerin değişimini talep ediyorum. Bu kadar ilgisiz ve kötü bir müşteri hizmeti görmedim. Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuruyu da yapacağım. Evimizde gereksiz yer kaplayan yatakları gelip alın o zaman ne incelemesi yapıyorsanız yapın.

11 Ocak 14:43

Barış sonuçtan hiç memnun değil

26 Aralık 2023 22:42
Esma sonuçtan hiç memnun değil

Yanlış Nevresim Takımı Seçimi İle Mağduriyet

20 Nisan 2025 16:45
Süleyman sonuçtan çok memnun

Süleyman
09 Ocak 2025 21:05
"Sorunumuz çözüldü. Teşekkür ederiz."
Hasan sonuçtan hiç memnun değil

28 Ağustos 2024 12:49
Levent sonuçtan hiç memnun değil

18 Ocak 2025 13:34

İşbir Yatak Kategorileri