Isana Deodorant Kullanımı Sonrası Cilt Sorunları

Isana Deodorant Kullanımı Sonrası Cilt Sorunları
08 Aralık 2024 19:17

Merhaba,
Rossmann markasına ait Isana Deocreme Roll On deodorantını satın aldım. Birkaç ay sık olmasa da kullandım. Son iki aydır temiz içerikli olduğu için sürekli kullandığım bir üründü. Yaklaşık 4 hafta önce sağ koltuk altımda acı ve ağrı hissettim. Ucu olmayan sivilce tarzı bir sertlik vardı ve inanılmaz acı ve ağrı yaptı. Kendiliğinden yok oldu. Dün özel bir gün diye roll onu biraz daha yoğun sürdüm, 5 saat geçmeden bu sefer sol koltuk altımda acı ve ağrı oldu. Bugün bakıyorum, sağ tarafta olan sol tarafa da olmuş. Bu nasıl bir ürün içeriğidir?

08 Aralık 2024 19:26

Aynı şekilde başına gelen kişiler varsa ne yaradıklarını benimle paylaşmalarını rica ederim.

Yorumlar (5)

Sulgun
Sulgun

Bende bu deodorantı kasa arkası indirim olduğu için Rossmann'dan aldım ve hani merak ettim güzel mi diye... Güzel kokuyor, güzel koruyor ama sağ kolumun altı dediğiniz gibi ağrımaya başladı dün. Sonra bir yerde okumuştum böyle tarz yorumlar, aklıma bu ürün geldi. Bugün Rexona kullandım bakalım ağrısı geçer mi. Korkunç bir şey gerçekten. Eskiden İsa'na şampuan almıştım bildiğin yakıyordu cildi... Bu marka övülen bir marka ama ürünleri aşırı cilde zarar veriyor.

Beyza

Antiniyotıklı krem sürdüm biraz olsun ağrısı azaldı

Beyza

Aynısını yasıyorum 3 gündür 2 haftadır kullanıyorum gzuel kokuyor diye aldım sivilce ucu olmayan beze tarzı şey cıktı agrı ve acı hissi anlatamam aşırı korktum acaba kptu bir şey diye mi

Neslihan
Neslihan

Bende de benzer şekilde etki yaptı. Kullanımı bırakınca geçti mi şişlikler?

Aleyna

Evet deodorant vs kullanmıyorum kullanmadığımda olmuyor.

Ay Yıl sonuçtan hiç memnun değil

Isana Deodorant Cilde Zararı

Ay Yıl