Halim sonuçtan hiç memnun değil

17 Eylül 2024 16:56

iPhone pişmanlıktır. Daha önceden iPhone güncelleme yaptığımda 'hücresel ağ sorunu saptandı' yazısı geldi. iPhone kendi hatasını kabul etmedi ve ben de götürüp telefoncuda yaptırdım ve şimdi güncellemeden sonra yine aynı hatayı verdi. Testler sonunda 'sizin hücresel ağa bağlanamıyorum' dediler. Başka bir şey yapmıyorlar.

17 Eylül 2024 18:39

Daha önceden bu tür arızaları kabul edip telefon değişikliğine gidiyorlardı ama nedense artık kimseyi kaale almıyorlar paramızın çöp olduğunun kanıtı

Sena
Sena

Aynı sorunu 2 aydır bende yaşıyorum telefonumu alalı 1.5 sene oldu daha. İki kere garantiye yolladım ikisinde de yazılım yükleyip yolladılar 12 saat olmadan telefon hücresel ağ sorunu veriyor baseband bozuk dediler ama onu da tamir etmemişler ne yapacağım bilmiyorum

iphone-telefonlar-pismanliktir-1.jpg

Halim, Furkan çözebildiniz mi 18.1 e güncelledim ve sorunu çözemedim...

Furkan
Furkan

Kardeşim aynı hatayı ben'de iPhone 12pro max'de ios18 ile aldım ve kasma donmalar oluyor. Sen ne gibi bir çözüm yolu izledin?

Halim

Ben bir çözüm bulamadım kaç tane telefoncuya götürdüysem sorunu bulamadılar kimi telefoncu yazılımsal sorun dedi kimisi baseband ında sıkıntı var dedi ama müdahale edemeyiz dediler hala sorun devam ediyor iPhone sorunu kabul etmiyor anlamadım ben bu işi

25 Mart 2024 01:22
Apple Hücresel Hata Sorunu

iPhone Yazılım Güncellemesi Yüzünden Hücresel Verim Çalışmıyor

Zeliha
09 Mart 2024 18:13
Mert sonuçtan hiç memnun değil

27 Nisan 2024 15:38